Elektrik mezunuyum ve elektriği çok seviyorum

Katılım
19 Nis 2017
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
24
Ama sorun şu ki girdiğim işte tutunamıyorum yani hevesim kısa sürede kırılıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum işime özen gösteriyorum işciliğimde sorun olduğunu düşünmüyorum ve çalışma arkadaşlarım da benim işciliğimi beğendiğini beyan etmişti. ama sorun şu ki girdiğim işlerde hafta çalıştıktan sonra işi yapmak istemiyorum çünki herşey bana çok basit ve ezbere yapılıyormuş gibi geliyor hevesim kalmıyor, sürekli yeni şeyler denemek görmek ve öğrenmek istiyorum
işim olmamasına rağmen iş yerimdeki bütün işlere koşuyorum ve bu da benim işten kaçıyormuş gibi gösteriyor bir çok kez uyarı aldım ve bu gibi baskılara dayanamayıp istifa ettim. Ve şuan iş arıyorum ama hiç bir iş içime sinmiyor ve çalışmak hatta başvurmak istemiyorum.
Bu konu hakkında meslektaş abilerimden duygu ve düşüncelerini almak istedim yardımcı olabilirmisiniz
Endüstriyel Bakım ve onarım mezunuyum 20 yaşındayım
 
Özel sektör acımasızdır, çok emek harcar çok çalışırsın, iş arkadaşların hatta ustan düzeni bozuyorsun diye ayağını kaydırmaya başlar. Kaytarırsan tembel bu adamdan bize fayda gelmez derler. Öncelikli tavsiyem ortama uyum sağlayacaksın bu ilk kural, ikinci kural sadece sana verilen görevi yerine getirmeye gayret edeceksin. Ortama uyum sağlayamıyorsan hiç biryerde tutunamazsın. Mesleğini seviyor ve ilgi duyuyorsan kendini geliştirme işini mesai saatleri dışında yapmaya gayret edeceksin. İş veren iş bekler, işyeri ne sadece bir okul ne de sadece bir taşocağıdır. Yani sadece yeni birşeyler öğrendiğin bir okul değildir ve sadece robot gibi emek harcayarak çalıştığın bir yer değildir. Her ikisi de dozajında ilerler. Son sözüm itaat ve uyum !
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,314
Kullanıcılar
449,851
Son üye
KürşatCetiner

Yeni konular

Geri
Üst