Elektrik Malzemeleri satan dükkan açmak

Her zaman herkesin aklında bir soru var abi. Bu bilmem ne nasıl bu kadar zengin oldu? Oluyor abi ama bu işler sadece ticari zekayla olacak şey değil. Şansın da sana gülmesi gerek. Şans olmadıkça zenginlik asla olmuyor bence.
o zengin olanın kaç tanesi sadece 1A satarak kazanıyor bilemeyiz değil mi? 1A nın yanında 2A var 3 A var metin abi var, daha kimler kiml var. A ları saymıyorum bile. burası bodrum.
 
Şirketin ekonomisi anlamında hemen yükselmek ve büyük paralar kazanmak yerine tam tersi eksiye girip daha sonra yavaş yavaş yükselmeyi göze aldıysanız bence deneyebilirsiniz. Çok yüzeysel olabilir tabii ki işin tekniğini sağlamasını bilemiyorum.

Özellikle yurt dışındaki insanların çok kolay ulaşabildiği fakat bizim kolay ulaşamadığımız orijinal malzemeleri ülkemize getirip satmaya başlarsanız zamanla tercih edilen bir firma olabilirsiniz.
 
Sn.hrmnn, paylaşımda bulunan arkadaşların fikirlerine katılıyorum. İlaveten şunları eklemek istiyorum; Artık günümüzde bu sektör büyük sermayedarların tekeline geçmekte, küçük ölçekte ayakta kalabilmek ancak belirli bir müşteri kitlen olması halinde mümkün. Firmanı ayakta tutmaya yetecek kadar ciro yapabileceğin şirketler, müteahhitler, kurumlar vs. gibi lokomotifin/lokomotiflerin olması gerekiyor. Normal vatandaş internete kayıyor. Müteahhit, şirket ve kurumlar fiyat teklifi alıp en hesaplı teklifi verenden sipariş veriyor. Müteahhitlerin çoğuda ödemelerde sıkıntı çıkarıyor. Eskisi gibi dükkanı açayım ,zaman içinde müşteri edinirim fikri hiç doğru değil. Kime / kimlere satacaksın önce bunun cevabını bulmalısın. Bu iş çok büyük sermaye olmadan adamı tüketir. Ülkemizde elektrik piyasasında dünyada eşi benzeri olmayan ne numaralar, ne ekonomik iktisat formülleri dönüyor içine girmeyen bilemez. 700 ü bırak 1700 bile bence yetmez. Nerden mi biliyorum geçmişte 10 yıl deneyimledim de oradan biliyorum.
Bu sektörde küçük sermaye sahipleri için tek yol bilgi ve becerinle işçilik yapmakta yatıyor. Sermayenle uygun ekip/ekipler kurup gerekli donanım ve istihdamı sağlayarak, bir çok büyük sermayedardan, müteahhit ve kurumdan vs. işler alır. Çok iyi para kazanırsın. Bu tarz kısımda büyük açık var.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,850
Kullanıcılar
449,597
Son üye
CTure

Yeni konular

Geri
Üst