Elektrik Mühendisinin Yardım Arayışı

tunar

Üye
Katılım
29 Tem 2007
Mesajlar
31
Puanları
1
Yaş
39
İyi Günler,
Arkadaşalr kafam karışık bende çoğu mühendis gibi(Torpili olanlar hariç) çalışılacak iş alanımı bulmuş değilim.
2010 da okulum bitti konut taahhüdü işinde çalıştım askere gittim geldim şimdi de bir Kurumsala yakın bir fabrikada Elektrik Bakım şefiyim Fabrikayı görmek güzel bir şeyler katıyor ama bir yere kadar sonra monotonlaşıyor.
Dün bi iş teklifi geldi Elektrik taahhüt işleri yapan bir firma Elektrik mühendisi aradığını söyledi konuştuk anladığım kadarıyla adamın çevresi var iş alma gücü de var ama bunun için zamanı yok Benden hem işleri takip etmemi hemde onun çevresine girip iş kovalamamı istiyor.Bunun için oda elinden geleni yapacak çevre konusunda.
Ne dersiniz böyle bir iş bırakılıp taahhüt işi yapılırmı????
 
Maddi olarak iyiysen Tahahhüt işini de tecrübe edebilirsin. Fakat taahhüt işi riskli bir iştir, bir zaman elinize büyük paralar geçer başka bir zaman aylarca para alamazsın. Bunu da göz önüne alın.
 
Aldığınız işin tanımı pek anlaşılmıyor...
Bir iş sahibinin ilk görevi iş almaktır,,bunun için zamanının olmaması ne demek, anlamadım doğrusu?
 
Çevresi sayesinde yeni işler bulmanın peşinde kendisi ama yetiştiremiyormuş diyeyim.Yani hem iş alacak hem iş yapacak birini arıyor.Koordinatör gibi düşünün..
Hocam aslında kafam karışık sizde anlamışsınızdır.
 
iş alabileceğine inanıyorsan yani ikna yeteneğin varsa ben emir verebilirim işçilerimide kontrol ederim diyorsan bence iyi bir iş...
 
selam ben sahsen girmem. cevrem var vaktim yok malasef hikaye adamın işi buysa vakti nasıl olmayacak. adamın agzına bir parmak bal çalarlar sonrada olmayacınca sen beceremiyorsun olur. yinede karar senin..
 
Hayır Sahibi mühendis değil.
Sayın zacnblnt; Ben yapabileceğime inanıyorum ama sayın by_ceyrancı nın dediği olay beni korkutan daha düzenli işler varken burda zaman kaybetmek istemiyorum. By_ceyrancı tam olarak korktuğum bu bu kadar güzel anlattığın için teşekkürler..
 
taahhüt işi derken üst yapı mı alt yapımı, endüstriyel işler mi. ayrıca firma elektrik firması mı inşaat mı.
işin fena bir iş değil ama o işlerde bellli biryerden sonra dediğin gibi monotonlaşıyor, iş hiç bitmiyor. farklı işler yapman senin faydana olacaktır. birde nerde ikamet ediyorsun. istanbul dışında bir yerde o işe geçtiğinde ve orda tutunamazsan yeni bir iş bulman zaman alacaktır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,237
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst