elektrik kwh ortalama fıyatı

Sn.SEDAT_215 ;
Sn.kasimyilmaz 'ın gönderdigi dosyadaki rar şifresi dogrudur,zannediyorumki kopyala yapıştır yöntemi ile dosyayı açmaya çalıştınız , bu tip uygulamalarda bazen dogru algılamayıp açmama gibi durumlar olabiliyor dolayısı ile şifreyi teker teker yazarsanız sorun olmadıgını sizde göreceksiniz.

Aksi verilmedikçe sitedeki rar dosyalarının şifreler " www.kontrolkalemi.com " dur.


Saygılarımla;
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Arkadaşlar elektrik faturasını incelediğinizde TRT kanalına her aboneden her ay fatura tutarının belli bir yüzdesi kadar bir ücret alındığını biliyormuydunuz?
 
Arkadaşım trt ye, bir kaynak aktarıldığı doğrudur.Bu daha öncede vardı fakat faturada gösterilmiyordu.Çoğu dünya ülkelerindede devlet kanallarına bu şekilde kesinti yapılmaktadır.
 
Sayın faco 48

Hiç bir dünya ülkesinde sanayi elektriğinin 1 kwh'ı 1 doların üzerinde değildir. Ben çok fazla vergi alındığından bahsediyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,313
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst