Elektrik Kumanda Devreleri (45 Adet Örnek)

enghol

Üye
Katılım
4 Mar 2007
Mesajlar
17
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar işinize yarayacağını düşündüğüm 45 adet kumanda devresi örneğini ve içerisinde değişik konularda bilgi olan dosyayı size sunuyorum.umarım işinize yarar...
 

Ekli dosyalar

  • elektrik_kumanda_devreleri.pdf.rar
    753.7 KB · Görüntüleme: 2,599
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Arkadaşlar, Kumanda Devrelerinde Ben Biraz Zayıfım Bunun iÇin Bana Yardımcı Olabilirmisiniz ?
( Çizim Olarak Gönderilmesi ) Kaafidir.....
 
Başlangıç aşamasındaki arkadaşlar için yardımcı olacak bir doküman
 
Arkadaşlar elektrik kumanda devrleri ile ilgili olarak kitap tavsiye edecek olan var mı ? Bildiğiniz özellikle uygulama kısmı bol ve sadece bu konulara eğilmiş bir kitap arıyorum.Yardımcı olurmusunuz???
,
 
Arkadaşlar elektrik kumanda devrleri ile ilgili olarak kitap tavsiye edecek olan var mı ? Bildiğiniz özellikle uygulama kısmı bol ve sadece bu konulara eğilmiş bir kitap arıyorum.Yardımcı olurmusunuz???
,

Meslek lisesi kitaplarını , megep yayınlarını tavsiye ederim. Birde görsel destekli otomatik kumanda sistemleri e-kitabını aşağıdaki linkten ücretsiz indirebilirsiniz;

https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/Ücretsiz-otomatik-kumanda-sistemleri-e-kitabı.23069/
 
arkadaşlar Hidroelektrik santral projeleri yapan bir firmada çalışıyorum. hayırlısı ile kendi şirketimi kuracağım. eğer yapmak istediğiniz otomasyon projeleri var sa yardımcı olabilirim. özellikle hidrolik ve motorlu kapaklar ile ilgili sorunlarınızda çözüm yolu gösterebilirim.
 
bu yayın için çok eşekkür ederim çok işime yaradı
 
Elektrıkle otomatık kumanda şemaları kıtabı var. Yazar a.hıkmet fırat.teknık yayınlar kıtabevı
.
 
MEGEP in pdf formatında kitapçıkları var nette onlarda yardımcı olur yeni başlayan arkadaşlara, hemen her konuda yazmışlar sağolsunlar. Kar amacı gütmeden yalnızca eğitim amaçlı hazırlanmış. Küçük ama boş değil. İlgilenen arkadaşların bakmasını salık veririm.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst