Elektrik Faturası ve Subcooling...

Katılım
13 Ocak 2018
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
37
Konum
İZMİR
Merhaba Arkadaşlar,

Market ve Soğuk Hava Deposu Sahiplerinin En Büyük Sıkıntısı Elektrik Faturası, Ben Soğutma ve Otomasyon İle İlgileniyorum. Merkezi Soğutma Sistemi ile Çalışan Yerlerde Bire Bir Gruplara İstinaden Daha Çok Tasarruf Sağlıyorum. Gittiğim Her Yerde Subcooling Teklifini Masada Görüyorum. Piyasada Bu İşi Doğru Yapanları Duyuyoruz Ve Kurdukları Sistemlerin Sıkıntısız Çalıştığını Gördüm. Birde İnsanların Paralarını Alıp Yapmayanlarda Var.Neyse Konuyu dağıttım biraz İşim Gereği Yurt Dışında Ve Türkiye de bir çok Mağazada Sistem Çalıştırdım. Ama Bu Subcooling Kısmına Hiç Aldırmamıştım. Bu Konu İle İlgilenen Bazı Üyelerin Mesajlarını Okudum.Onlara Bir Kaç Sorum Olacak....

Çalışan Her Merkezi Soğutma ( PLUS )Sistemine Bu Sonradan Uygulana Bilir mi?

Subcooling Uygulamasının Sistemdeki Yeri ( Tank Yanı, Komp. Yanı , Kondenser hizası vs ) ,Boru Bağlantısı,Kontrol Edilmesi,Valf Seçimi gibi bilgileri Paylaşmanız Mümkün mü.... Teşekkür Ederim.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.

Forum istatistikleri

Konular
127,947
Mesajlar
913,818
Kullanıcılar
449,593
Son üye
purplelake

Yeni konular

Geri
Üst