elektrik faturam 12,71 kuruşun altında geldi.

PeriliKral

Üye
Katılım
3 Mar 2011
Mesajlar
6
Puanları
1
arkadaşlar posta kutusuna enerji sa tarafından bir fatura bırakılmış faturada şöyle yazıyodu bu bir fatura değildir diye. faturanız 12,71 altında olduğu için bu ay ödenecek miktar 0 tl dir die yazıyordu. a ma bize her ay 40-45 lira elektrik faturası geliyordu. bu ay neden böyle oldu anlamadım acaba sayacı yanlış mı okudular ? sonradan bir sorun yaşanır mı ? çok teşekkürler.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
muhtemelen yanlış okumuşlardır. faturadan son endekse bakabilirsiniz. şimdikiyle kıyaslayın bakalım. eğer yanlışsa arar söylersiniz. en kötü diğer aya yansıtırlar diye düşünüyorum.
 
yanlış sayaç okumada olabilir.sayacın arızalıda olabilir.enerji kullanımı yaptığın halde sayaç yazmıyorsa derhal tedaşa bildir yeni sayaç takıp eskisini test labaratuarına gönderiyorlar bu da2-3 ay sürüyor.ne kadar geç kalırsan okadar birikiyor ve sonunda 200-300 tl çıkabiliyor.benim başıma gelmişti geçen yıl tamda bayram üstü hepsini ödemek zorunda kalmıştım
 
arkadaşım belirli bir bakiye altında kalan faturalar diğer aya devreder.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,879
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst