Elektrik elektronik mühendisliğinde elektriği tavsiye eder misiniz?

m€ral

Üye
Katılım
20 Tem 2012
Mesajlar
42
Puanları
1
iletişim mi otomasyon mu elektrik(enerji) mi???
 
Yada kpss'ye girib rahatına bakabilirsin. Emekli olana kadar rahat edersin...
 
Son düzenleme:
Öncelilke bunlardan hangisine olan yatkınlığın ve ilgin var. Elektrik alanı erkeklerin yoğun olarak çalıştığı doğal olarak mesaisi uzun alanlardır. Haberleşme ise okuduğun üniversite ve senin koyduğun artı değerlere göre iş hayatını şekillendire bilirsin, otomasyon ise arge açısından düşünülebilir. Her ne kadar bazı arkadaşlar kpss ye girmeyi kamuda çalışmayı eleştirmek için desede , mantıklı birer alternatifdir.
 
Kpss 2 yılda bir yapılır sizin bu sene yapılan kpss ye girmeniz lazımdı aksi takdir de 2014 yılında yapılacak kpss yi bekleyeceksiniz tüm kurumların maaşları sosyal imkanlarını ve yükselme gibi şartlarını öğrenmek istersen benimle iletişime geçebilirsin
 
Bir de bayan olduğunu göz önüne alırsak bende sana kamuyu öneririm hem çalışma şartları hem de yükselme ve sosyal imkanları oldukça avantajlıdır karşına emin ol kamu kötü diyenler çıkacaktır bunların amacı seni 1500 tl gibi komik rakamlaara çalıştırmak isteyen veya ellerine kamuda çalışma fırsatı geçememiş kişilerdir bunlara sakın kulak asma bu tür kişilerden bu forumda da oldukça fazla var fakat kamuda çalışan da bir o kadar kişi var bu forumda benimle veya kamuda çalışan diğer deneyimli üyelerden kamunun tüm kuruluşlarının çalışma şartlarını öğrenebilirsin Tabi düşünürsen :)
Hayatta Başarılar.
 
saolun öneriler için:)..ben 2. sınıfa yeni geçtim ilerdeki alanımı şimdi belirleyip yönelmek istiyorum..ilgiye bakarsak elektrik tabiki ama dediğiniz gibi bayan olunca soru işretleri oluyo..
 
Elektrikte bayan olmaz diye birşey olamaz. Bence Türkiyede en mantıklı Elektrik. Daha ikninci sınıfsın bunları şimdiden düşünmen çok güzel.
 
ytü - elektrik müh.
ytü - makine müh.
marmara - elektrik elektronik (ing.)
bu 3 bölüm arasında kararsızım. makine liseden beri istediğim ama neden istediğimi de tam olarak bilmediğim bi tutkumdu. sıralamam iyi gelince elektrik elektronik dalları da kafama girdi bunlara da ilgim var gibi. ytü elektriğin teknik üni. olması, marmara elektrik elektroniğin ing. ve elektroniği de kapsayan bi bölüm olması cazip geliyo. okulların kaliteleri hakkında bilgisi olanlar varsa eğitim kaliteleri öğrencilere sunduğu olanaklar nasıldır ? sizce hangisi neden avantajlı olur ? en azından bu ikisini teke indirmek istiyorum.
ilgilenenlere çok teşekkürler...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,243
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst