Elektrik Elektronik Mühendisi

emreee

Üye
Katılım
24 Şub 2007
Mesajlar
51
Puanları
1
Merhaba Ben Emre,

Elektrik Elektronik Mühendisi olarak 31.10.218 yılında mezun oldum. Meslek Lisesi Elektrik mezunuyum. Küçük ev aletleri Bakım, onarım işlerinde çalıştım. Meslek Yüksek Okulunda okuduğum dönemde yarı-zamanlı Elektrik Teknikerine yardımcı olarak çalışma imkanı buldum. Medikal sektörde, oftalmoloji alanında çalışma imkanım oldu. Solar Sistemler üzerine kısa süre bilgi edinme imkanım oldu. Toplam 10 yıla yakın iş deneyimim mevcuttur. İngilizcemi geliştirmekteyim. Mesleki olarak, çeşitli yazılım kullanma imkanım oldu. Teknik resim okumayabilmekteyim. Meslek Lisesinde bizzat kendimiz çizip yapardık. Tabii AutoCad konusunda da bilgim mevcuttur. Arzu edilirse CV'mi ulaştırmamı istediğiniz bir e-posta adresi verirseniz, iletebilirim. İzmirde ikamet etmekteyim.

- Eğitim hayatımda kendimi ve yeteneklerimi sürekli geliştirmeye çalıştım. İş hayatım süresince de farklı kültür ve yapıda insanlarla bir arada olma ve çalışma fırsatım oldu.
- Ekip çalışmalarında aktif rol alan, sorumluluk almaktan kaçınmayan, bilgi paylaşımına açık, hızlı öğrenen, çözüm odaklı, işini severek yapan birisiyim.
- Başarının planlı, özverili ve disiplinli çalışmaktan geçtiğine inanıyorum. Bu doğrultuda amacım, kariyerim ve çalışacağım kurumun gelişimi adına tüm bilgi ve birikimimi etkin bir şekilde ortaya koymaktır.

Eğitimler
2002-2006 Çınarlı Teknik Lise - Elektrik Programı
2006-2008 Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Meslek Yüksek Okulu - Elektrik Programı
2015-2018 Selçuk Üniversitesi - Elektrik Elektronoik Mühendisliği
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,889
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst