Elektrik Dağıtım İşi

AliDilekci

Üye
Katılım
16 Haz 2021
Mesajlar
26
Puanları
1
Yaş
25
Merhaba
İşkur da elektrik dağıtım şirketi eleman alıyor meslek lisesi mezunlarını alıyor şimdi ben başvuru yaptım benim elektrik bilgim temel düzeyde (ölçüm yapmayi, sigorta, priz anahtar duy değiştirme takma 3 yıl Beyaz eşya Tamiri Tecrübem var) panodur sigorta kutusudur fazla bilmiyorum (YouTube video izliyorum) beni alsalar bunları bilmemem sorun olur mu? Öğretirler mi? Böyle deneyimi olan var mı?
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Sayin dilekci, suan bu gorevlerde çalışanların bir çoğunun da teknik bilgileri temel deviyede zaten, bu islere baslayip, azm edip bir yil icinde, iyi bir usta olanlara cok şahit oldum, bunlar ogrenmek icin çırpınan insanlardı, derslerinize calisin, iş güvenligine çok dikkat edin size yeter,,
 
Elektrik dağıtım şirketinin tesisat kontrol biriminde bulunup kaçak akım rölesi üzerinde yazan 0.3A ile 300mA değerinin aynı olduğunu bilmeyen gördüm. Dolayısıyla personel alımlarındaki kriterlerini ben kestiremiyorum.
 
Çoğunlukla saat okuma biraz daha işi bilenlere borcundan ceryan kesme işi çok teknik işler değil yani(çevremde bu işe girenler çoğunlukla böyle) öte yandan zaten işe alınanlara bir eğitim veriliyor diye biliyorum ,iş başvurunuzun kabul edilmesini dilerim,kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,246
Kullanıcılar
449,840
Son üye
111340

Yeni konular

Geri
Üst