Elektrik dükkanı açmak için diploma şartmı

akmurat

Üye
Katılım
11 Ara 2014
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
34
merhaba ben meslek lisesi 2. sınıf terkim yani diplomamı almadım otomasyon sektöründe yıllarca çalıştım. dükkan açmak istiyorum diploma şartmı

arıza işleri ve bir iki makinacı müşterim var onların otomasyon işlerini yapacam...

tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Eğer müşterilerin kabul ederse belge gerekmez malzeme satış üzerine bir yer açarsın ve malzeme satış belgesi düzenlersin.Ama işçilik üzerine de fatura keseceksen yanında belgeli bir ortak bul ssk sını ödersin veya ortaklık üzerinden işçilikte yaparsın.Meslek lisesi mezunu olmak işyeri açmak için yeterli değil işyeri açmak için ustalık belgesi yani (3.sınıf fen adamı) belgesi alman gerekli benim bildiğim kadarıyla.
 
merhaba ben mesleklisesi 2 terkim yani diplomamı almadım otomasyonsektöründe çalıştım yıllarca... dükkan açmak istiyorum diploma şartmı lütfen cevap bekliyorum.. arıza işleri ve bir iki makinacı müşterim var onların otomasyon işlerini yapacam....lütfen cevap bekliyorum..
ya ustalık belgesi alman gerekir yada ustalık belgesi olan bir ssk lı çalıştırman.slm
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,902
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst