Elektrikçinin El Kitabı

Sn Görkem Yapmış olduğun bu güzel çalışmalarını tebrik ediyorum.Geleceğin Elektrik tesisatcılarına bir kılavuz olarak yeni yetişecek tüm meslektaşlarımla paylaşacağım."İNSANLARIN EN HAYIRLISI BİLGİLERİNİ PAYLAŞANDIR." Tekrar teşekkürler.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
yaa dostum biliyorum konunun üstünden bir yıl geçmiş ama tam benim ihtiyacım olan kaynağı paylaşmışsın ama üzerinden bir yıl geçince tabii link uçmuş acaba rica etsem tekrar yükleme gibi bir imkanın varmıdır uzun zamandır böle bi kaynak arıyodumda
 
Ben yeni üye oldum. Benim için çok faydalı bilgiler olduğuna inanıyorum
 
Umarım,aranılan budur.
 

Ekli dosyalar

  • Elektrikçinin el kitabı.rar
    4.8 MB · Görüntüleme: 59
Moderatör tarafında düzenlendi:
teşekkür ederim şimdi indiriyorum bakalım başlığı kadar kaliteli bir yazı çıkacakmı :)

Şöyle bir göz attım gerçekten güzel bir esere benziyor Fahri yetiş arkadaşa buradan da teşekkür ediyorum. Özellikle uygulama açısından denetim maksatlı olarak çok işe yarayacak bilgiler var gibi .
Tek eksiği içindekiler kısmı yok ama o kadarıda olsun artık değil mi :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam dosya kalmış herhalde tekrar paylaşırsanız sevinirim.
 
Tekrar yükledim.Açılmıyor ise,bilgisayarınıza baktırmakta yarar var.
 

Ekli dosyalar

  • Elektrikçinin el kitabı.rar
    4.8 MB · Görüntüleme: 10
Üstad sağolasın kitabı inceledim beni27 yıl öncesine öğrencilik yıllarıma götürdü.okul günlerim ve çoğunu hatırlamakta zorlandığım arkadaşlar ve anılar canlandı.Teşekkürler.::)
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,525
Kullanıcılar
449,903
Son üye
furoz6868

Yeni konular

Geri
Üst