Elektrikçiler Kıl mıdır?

arkadaşlar benim kanaatimce bizler manyetik alandan etkileniyoruz o yüzden agresifiz.

% 100 katılıyorum
 
Elektrikçi herşeyden anlama potansiyeline sahip, su tesisatı dahil, elektronik, bilgisayar vs...elinden çok şey gelir...bu yüzden pek sevilmezler...
 
KILIM ben !!!
Hem beni çağırıp, hem arıza hakkında fikir üretene KILIM...
Yaptığım işi küçümseyene KILIM...
Hakkımı ödemeyene KILIM...
İşime, mesleğime saygısı olmayana KILIM...

Kılım işte...

Beni kıl edenler utansın... Offf yaaa !!!

bravo sayın ustam. Ben senden de KILIM:)

Bir elektrik şirketinde çalışıyorsanız tabii ki değil. Ancak bunca yıllık bakımcı olarak geçen çalışma hayatımda makinecilerin bu konuda çok muzdarip olduklarını gördüm. Elektriği ise ancak anlayanlar yorumlayabiliyor.

Mesela, bir makine çalışmıyorsa herkes birşey der... dişlisi kırık, falanca vidası problemli vsvsvs. ama elektrikte sana diyebilecekleri en fazla şey sigorta sağlam mı :)

tecrübeyle sabittir.

S. ustam bundan emin misiniz?
Tesisimiz yeni kuruluyor şantiye elektiği kullanıyoruz ama nerdeyse tesis acılcak ve oldukça büyük ve uzayan mesafede elektrik yeterli gelmiyor.Benim elektrik veremeyiz dediğim bir yer için MUHASEBECİ BAYAN sigortayı yükseltsen verebilirsin dedi:)
cevap bile veremedim abi ya :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
kıl olanda var olmayanda bence mesleki açıdan deyil insan karakteriyle ilgili bir insan kılsa
hangi işi yaparsa yapsın kıldır
 
merhaba arkadaşlar kıl derken kasıt nedir. Arızaya tam vakıf olmuşken hiç alakası olmayan biri gelip alakasız birşeyler soruyor haliyle olumsuz davranıyorsun o kişi sana ne kadar kıl birisi diyor eğer kasıt buysa bırakın öyle kalsın saygılar.
 
kılmıyız yaa haketen bazen söyleniyor gerçekten.;;))ama bazende kıl olmak lazım çünkü herkes elektrikçi kesiliyo başımıza onlara göre her şey kolay. evinde priz takan lamba tamir eden bende elektrikçiyim diyo.gelde ayıkla princin taşını.birde iş yaparken akıl veren çok oluyo sanırım onlara kızıncada kıl diyorlar bize;;))
 
benım gorusum arkadaslar işin detayını arastırdıgımız ıçın onlar a sankı kılmısız gıbı gelıyor bızım meslek geregı arastırdıgımız ıcın bıraz garıp geldıgınden kıl muamelesı goruyoruz işin özü bu bence taktır sıze kalmıs tabı
 
yani işime çok karışırlarsa ve çok soru sorarlarsa kıllık yapılır normaldir
 
Işi bilen ustayla işi bilmeyen ustayı aynı kefeye koyarlarsa nerde olursan ol sen onlara onlarda sana kıl olur veya der
 
aslında elektrikçiyi müşteriler kıl yapar bi müşteri gelir bi arzası felan vardır sizle 2 saat pazarlık yapar sizi bi kere orda sitrese sokar neyse işe gidersiniz ya işinizi nasıl yapıcağınızı size tarif eder ya işe burnunu sokar sunun ucundan tutuyum der başınızdan ayrılmaz iş bitince ben haber veririm kontrol edersiniz burda beklemenize gerek yok dersiniz olsun usta bişey olursa yardım ediyim der ve gitmez aslında başınızda bekleme sebebi işi nasıl düzgün yapıyomu diye izlemektir tabi sizin sinirleriniz zıplar mimiklerinizle hareketlerinizle sert davranırsınız iş biter üçret ödenir tam gidicekken bi laf söylenir yaa usta sende amma ters adammışsın hiç bişeyde denmiyo der EEE ŞİMDİ GELDE SİNİRLENME RAHAT BIRAKMIYOLARKİ İŞİMİZİ YAPALIM ONDAN SONRA ELEKTRİKÇİ KIL OLUYO
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,259
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst