Elektrikçiler Kıl mıdır?

bence bizim meslek grubu A'kıl'LI olduğu için böyle laflar ediyorlar.
 
Şimdiye kadar ne bana böyle bir şey dediler ne de bir elektrikçiye böyle dediklerini duydum...Gerçi daha mesleğe yeni başladım ama çevremde de hiç duymadım. İlerde durum neyi gösterir bilemiyorum :)
 
elektrikci arkadaşlar kıl olan kişi kendini beyenmiş herkese tepeden bakan insanlara denir benim fikrim bu meslekle alakası yok bunlar toplumda cok var :)
 
arkadaşlar benim kanaatimce bizler manyetik alandan etkileniyoruz o yüzden agresifiz.
 
bende bu meslegın ustune dusmedım bıraktım ama yıne benı buldu bu meslek sımdı yıne hayatımı bu meslekten kazanıyom kıl oldugumuz kesın hata goturmuyo meslegımız
 
Evet elektrikçiler genelde kıldır. Ama öyle manyetik alanla veya mesleğin tehlikeli olmasıyla alakası yok. Öyle olsa asker polis daha kıl olurdu. Yorumların bazılarında arkadaşlar bence doğruyu bulmuş. Kıl olma sebebi yetişme tarzı ile alakalı diye düşünüyorum. Elektrikçiler ustasının kötü muamelesi yüzünden kıl olur. Kötü muameleden ne kastettiğimi tahmin edersiniz. İş öğretmeme (gizleme), alakasız angarya işler yaptırma bakkala çakkala görderme, devamlı küçük görme alay etme vb.
Ha bu arada ben elektrikçi değilim. Bu ortamları da yaşamadım. Sadece çevremdeki gözlemlerime dayanarak konuşuyorum.
 
arkadaşım sen elektrikçileri motorcu çırağımı zannediyorsun..ne o öle bakkala göndermeler falan...boş laflar söylemişin
 
arkadaşım sen elektrikçileri motorcu çırağımı zannediyorsun..ne o öle bakkala göndermeler falan...boş laflar söylemişin

Siz yaşamadınız diye boş laf diyemezsiniz ben yazdıklarımı kafadan sallamadım bir çok defa şahit oldum. Halen fabrikamızdaki Bakım sorumlusu da yanına alınan yardımcıya bu şekilde muamele yapıyor.
 
arkadaşlar uslubunuzu bozmadan devam edin polemik çıkarmayın
 
Elektrikçiler kıl değildir. Ancak etraflarındaki insanlar bu konuyu anlamadıkları için yorum yapamıyorlar. Ve insanlar anlamadıkları şeyler hakkında efsane üretirler :))

Mesela bir makineci olsaydınız her konu hakkında herkesin bir fikri olur ve size akıl hocalığı yapmaya çalışırlar. Ama elektrik öyle değil.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst