Elektriğe zam.

Zam değil,fiyat ayarlaması o :mad: Bide,küf-
rün adını günah koymuşlar !
sami ustam, küfürle sövmeyi karıştırmayalım.
küfür: İnandığın Tanrı'nın (Allah'ın) varlığı ve birliği gibi dinin temellerinden sayılan inançları inkâr etme ve bu yolda söylenen söz(ler)dir.
sövmek: Bir kimsenin namus, onur ve kişiliğine yapılan her türlü saldırıdır.
ben küfür etmiyorum, insanlar iyi yada kötü olabilirler ama inanç kutsaldır. onun inancına sahip çok onurlu insanlar varken, o değerli insanların inançlarına küfür etmek benim için ters. amma kişinin (kişilerin) şahsına olan sövgü beni çok rahatlatıyor ve pişmanlık duymuyorum. bu benim kişisel görüşümdür, eğer hatalıysam lütfen affediniz.
 
Nisa -148 "Allah, zulme uğrayanın dile getirmesi dışında, çirkin sözün açıklanmasını sevmez. Şüphesiz Allah, hakkıyla işitendir, hakkıyla bilendir. "
 
Kötü yönetimlerin sonuçlarına hep birileri katlanmak zorunda kalır . Nedense bizim memlekette o birileri hiç değişmedi ve değişmez . Çünkü doğru bildiğimiz ya da doğru sandığımız şeyleri futbol takımı fanatikliğiyle savunuyor ( acaba niye , herhalde tamamen duygusal ) ; yanlışlarını bile görmezlikten geliyoruz , eleştirmiyoruz , eleştirilmesine tahammül bile edemiyoruz . Sosyolojide buna şovenizm diyorlar . Bu yüzden gelen geçen yıllar Türkiye nin sosyal refahını ve yönetim anlayışını hiç değiştirmedi , değiştirmeyecekte . Bu yüzden bu mevzularda konuşmak bile Allah ın verdiği nefesi boşa harcamak .
 
"Şüphesiz Allah, hakkıyla işitendir, hakkıyla bilendir. "
kimse yazdıklarıma gücenmesi kesinlikle aşağılama ve küçük görme yoktur.
inandığımız(inandığınız) tanrı(Allah, Rabb, Yaratan...) bizleri korusun ve kutsasın.
Her inanca saygı duyarım. Ama "Tengri Biz Menen" (mavi gökyüzündeki bizimle)
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,847
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst