Elektriğe Yüzde 9.57 Oranında Zam Yapıldı...

genç arkadaş

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Katılım
8 Mar 2007
Mesajlar
3,573
Puanları
106
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun (EPDK) kararıyla elektrik tarifesi meskende yüzde 9,57 oranında değişerek 29,578 kuruşa yükseldi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun (EPDK) kararıyla elektrik tarifesi meskende yüzde 9,57, sanayide ise yüzde 9,26 oranında yükseldi.

EPDK’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, kurulun bugünkü toplantısında elektrik dağıtım şirketlerinin elektrik satış tarife önerileri değerlendirildi.

Kurul toplantıda, 1 Ekim 2011 tarihinden geçerli olmak üzere, kilovatsaat bazında, vergi ve fonlar dahil olmak üzere tek zamanlı elektrik satış fiyatlarını şu şekilde düzenledi: "Elektrik, meskende yüzde 9,57 oranında bir değişimle 29,578 kuruşa, sanayi orta gerilim seviyesinde yüzde 9,26 oranında değişimle 24,479 kuruşa, ticarethanelerde yüzde 0,55 oranında bir değişimle 30,816 kuruşa yükseldi." Öte yandan, Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt AŞ’nin toptan satış fiyatları yüzde 19,41 oranındaki değişimle 16,55 kuruşa çıktı.Elektriğe yüzde 9.57 oranında zam yapıldı . Zam 1 Ekim'den itibaren geçerli olacak.

Alıntıdır.
 
süper hiç tepki yok vatadaş cok zengin en pahalı elektrik, en pahalı benzini kullanıyoruz kış geliyor sırada doğal gaz vardır
 
savaş olur, isyan olur petrolün varil fiyatı fırlar tabi bizim akatyakıt fiyatları da, ortalık yatışır ama bizim akaryakıt fiyatları artmaya devam eder, böylece n'olur tabi ki ülke ekonomisi büyür:mad:
 
Özelleşme sonrası özel şirketlerin en iyi yaptıkları iş faturaları zamanında yazmak. Trafoların bakımsızlığı, işyerlerinin/konutların voltaj sorunları, doğudaki kaçak kullanımın batıdaki abonelerin faturalarına K/K şeklinde yansıtılması vs. bunlara neden kimse dur demiyor. Özellikle güneydoğuda elektriğe para ödeyen neredeyse parmakla gösterilecek kadar. Bu sömürü ve hırsızlık düzenine STK'ların ve tüketiciyi koruma derneklerinin sessiz kalmasının sebebi nedir? Enerjiyi verimli bir şekilde abonelere veremeyen elektrik idaresi konu zam olunca bir saniye bile duraklamıyor. Sanki dünyanın en kaliteli hizmetini yapıyor gibiler. Kanıma dokunan o kadar çok şey var ki burada yazsam devlete hakaret sayarak içeri atarlar diye bazı şeyleri içime atıyorum.
 
Burası siyaset yeri değil ama kanların tepeye fırladığı husus ney istanbul'un karabayır ve gazi mah.lesinde bedaş sadece ve sadece arıza olursa direkte o zaman girebiliyorlar oralara bütün dairelerin sayaçları baypas yani direkt bağlı kimse fatura ödemiyor düşünsenize 2000 darenin kaçak kullanımını ayrıca diğer mahalle arasında ara ara kaçak tüketenleri! kaçak elektrik bağlantısı yapan elektrikçileri ihbar ediyorum hiç birşey olmuyor. (Bu adaletsizliğin k.b.liğin ta kendisi değilmi?
 
özelliklede kk bedeli tartışması oldu ya kaçak bağlattırmak isteği çoğaldı kaçak açığı büyüdükçe zamlar kapıda demektir
 
bu tür adaletsizlikler sizleri yanlış yollara sevk etmesin arkadaşlar. elbet hesap günü gelecektir. işte ozaman alınlarınız pak olsun. gerisini Mevla bilir.
 
ne güzel ne güzel, en pahalı benzin, en pahalı telefon, en pahalı internet, en pahalı elektrik kullanan halkım dünya devi oluyoruz, versin basın gazı versin!!!
 
Yapılan zamlar,enflasyonun da düşmesine ! (bizde böyle ) yardımcı olduğu için,nice zamlar.
 
Son düzenleme:
bir de fatura da k. k. kullanımı adı altında bir miktar para alıyorlar uyanık olun izmir de bir vatandaş bu paranın haksız olarak alındığını öne sürerek elektrik şirketini dava etmiş...
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,525
Kullanıcılar
449,904
Son üye
teknikbilimlers31

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst