ELEKTRİK SÜPÜRGESİ TAVSİYE

Yaklaşık 15 gündür (eski süpürgenin vefatıyla aynı gün) gerek internet üzerinden gerekse siz değerli üyelerin yapmış olduğu yorumlara istinaden, kısmet olursa yarın (izinliyim) bütçeye uygun bir makina almaya gideceğim.yorum yapan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
Ne aldınız?
 
Hayırlı ve uzun ömürlü olsun, deneyim art ve eksi bulduğunuz yönler neler Hakan Ustam?

Kullandıktan sonra bu kadar toz toprak nereden geliyor diye düşünüyorsunuz.Önceki bizi kandırıyormuş.Torbasız oluşu bir avantaj ancak tek sıkıntısı toz haznesi çok biçimsiz ve poşete boşaltırken dökülebiliyor.Üst kapak plastik olduğundan dikkatli kullanmak gerekiyor kırılacakmış gibi dursada esnek bir malzeme.3-4 kullanımdan sonra içini ve sünger filtresini yıkamanız gerekiyor.Çünkü inanılmaz çekiş gücü var.Gürültüsü makul seviyede özellikle pazar sabahları rahatlıkla kullanılabilir.Kullanırken odayı kötü kokutmuyor aksine hepa filtresine farfüm veya nane yağı damlatarak kullanıyorum.Fiyatına göre kullanışlı bir makine...
 
Konu eski ama belki birine lazım olur. Arnica Tesla premium kullanıyoruz. Hantal, haznesi geniş, sessiz ve emiş gücü ayarlanabilir. Tavsiye ederim
 
Bütçe sıkıntısı yoksa bu işin zirvesini Dyson işgal ediyor.

Daha sonra diğer markalar kendi aralarında yarışıyor.Birde bizde bilinmeyen bir 900w motor gücü kısıtlaması var AB'nin bildiğim kadarı ile.
 
Bir çok süpürge çeşidi var önemli olan hangisinin kullanımının size uyacağı. Sulu olanlar genelde kötü koku ve temizleme zorluguyla öne cıkıyor mesela.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arçelik al geç çok elektronik olunca narinleşir arabalarında fazla elektroniklisi beledır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,309
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst