Elektirk Staj

acemimüh

Üye
Katılım
14 Ağu 2020
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
26
Merhaba elektrik mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Staj yapabileceğim bir yer arıyorum, hiç staj yapmadım, şu anki salgın sebebiyle de yapmayı düşünmüyordum ancak seneye beni çok sıkıştıracağı ve 5 aydır odanın içine takılı kaldığım için bulabilirsem yapmaya karar verdim. İstanbul çevresinde önerebileceğiniz, tavsiye edebileceğiniz veya genç bir mühendis adayı olarak şu şu sektörlere yönel, buralarda staj ara diyebileceğiniz yerler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İstanbul gibi yerde seçeneğiniz çok.ilgi alanınız neler?Hangi alanda çalışmak sizi mutlu edecek.Staj size mesleki anlamda tecrübe katacak.O yüzden olabildiğince aktif bir şirket seçmenizi tavsiye ederim.Büyük bir holdingin X şirketinin ofisinde yazıcıdan kağıt çıktısı alarak birşey ögrenemezsiniz.Mümkünse sahaya çıkıp işin nasıl uygulandığını öğrenebileceğiniz bir yer seçin.Toz toprak yutmaktan, terlemekten çekinmeyin.
 
selamlar..
İnşaat sektöründe elektrik firmalarında staj yaparsanız o konuda bilgi sahibi olursunuz..işin işleyişi vb gibi
Üretim ve fabrika sektöründe staj yaparsanız hem işin işleyişi hemde makineler hakkında bilgi sahibi olursunuz..
Mühendisler şirketlerde genelde organizasyon,iş takibi gibi işler yaparlar..siz teknik açıdan faydalı şeyler katabilirseniz Fark yaratırsınız.
Gelecekte hangi alana yönelmeyi düşünüyorsanız veya ilginiz daha çok hangi yöndeyse oraya odaklanın..
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,902
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst