ELECTRONIST - Elektronik Komponent, Güç Kaynakları ve Gömülü Sistemler Fuarı

elektrofizikci

Usta Üye
Katılım
30 Haz 2007
Mesajlar
1,185
Puanları
181
Yaş
39
ELECTRONIST 26-29 EYLÜL 2013’DE YENİDEN SİZLERLE...2012 yılında ilki düzenlenen ELECTRONIST - Elektronik Komponent, Güç Kaynakları ve Gömülü Sistemler Fuarı, 26-29 Eylül 2013 tarihleri arasında İFM-İstanbul Fuar Merkezi’nde sektörün önemli firmalarını; son kullanıcılar ve sektör profesyonelleri ile yeniden buluşturmaya hazırlanıyor.

Elektronik Çağı olarak nitelendirilen günümüzde, elektronik cihaz ve ekipmanlar hayatımızın ayrılmaz birer parçası durumundalar. Yaşantımızın her alanında kullandığımız ve kullanmak zorunda olduğumuz tüm bu elektronik cihazların, bilgisayarların, telekomünikasyon cihazlarının tümünde kullanılan bileşenleri, tüm bu cihazlar ile kullandığımız güç kaynakları ve gömülü sistemleri, ELECTRONIST Fuarı’nda bir arada bulma ve aralarında karşılaştırma yapabilme şansını yakalayacaksınız.

En son teknolojik gelişmelerin, dünyadaki trendlerin ve son uygulamaların sergileneceği ELECTRONIST, yurtdışından gelen katılımcı ve ziyaretçiler ile birlikte uluslararası bir fuar niteliği taşımaktadır. Fuar katılımcıları ve ziyaretçileri için hedef ülkeler belirlenerek bu bölgelere yönelik özel çalışmalar yürütülmektedir.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ELECTRONIST, Türkiye’nin yarı mamülü son mamul haline getirmedeki üretim gücünü gösteren önemli bir uluslararası mecra olmayı hedeflemektedir. Ayrıca, Türkiye’nin son yılların en hızlı büyüyen ülkeleri arasında bulunması, bu fuarın, tüm bölgede sektör firmaları tarafından ilgi ile izlenen, takip edilen bir fuar olmasına katkı sağlamaktadır.

Sizleri de, elektronik komponent, güç kaynakları ve gömülü sistemler ile ilgili ürünlerin sergileneceği, sektörün bu en önemli buluşmasında,

  • Mevcut pazarınızı güçlendirmek,
  • Yeni pazarlara açılmak, yeni alıcılarla tanışmak,
  • Gelişmekte olan bölge ülkelerinde faaliyet göstermeye başlamak,
  • Ürünlerinizi daha geniş kitlelere tanıtmak ve ulaştırmak için,


ELECTRONIST - Elektronik Komponent, Güç Kaynakları ve Gömülü Sistemler Fuarı
 

Forum istatistikleri

Konular
128,132
Mesajlar
915,302
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst