elcad programı

ameenn

Üye
Katılım
15 Kas 2006
Mesajlar
52
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar Elcad programı hakkında neler paylaşabiliriz .
Elcad 7.3.2 programı elinde olan varmı.Nerden Temin edebilirim ...
Batch yardımıyla nasıl malzeme listesi ve plc input output çıkış listesini alabilirim
şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
 
nasıl temin edebiliriz.bir cevap yazabilirsen sevinirim.
 
Electrical CAD Software for your Electrical Engineering- Engineering Base ELCAD RUPLAN AUCOPLAN - AUCOTEC

gerekli bilgileri doldurduktan sonra, demo versiyonunu yüklemeye başlayabilirsin. eğer dilersen sana 7.3 e ait bir cd gönderebilirim.
Berrim60 isimli arkadaş verdiğin linkden bende yararlandım öncelikle teşekkür ederim.Acaba bahsetmiş oldugun 7.3 versiyonunu senden nasıl temin edebilirim.
Saygılarımla İyi çalışmalar.
 
kolay gelsin arkadaşlar,

Elced 7.4.0 a hakim olan arkadaş var mı? sorum şu:

Hazırlanan bir projenin kablo ve klemens listesini oluşturuyorum. oluşan listede örneğin 3w1 diye bir kablo var. bu kablo 4x1 ttr bir kablo birinci damari bir motorun U klemensine 2. damari V klemensine 3. damari ise W klemensine gidiyor. kabloyu şablonumda olan dikey kesitte görüyorum. malezemeyi de yatay kesitte görüyorum. ancak 3m1 isimli motorun U klemensine karşılık gelen kablo damarına (yani 3w1 in 1 nolu damarina) çarpı işareti koymuyor. 3w1 kablosunun her damari için isimler ortak. bilgiler dogru. farklı bir bilgi yok. her damar evaluate edilmiş. ancak listede ekipmanla eşleştirmesini yapmiyor. sebebini bilen var mi?
 
merhaba X-Khan
şunu denedinmi proje programından cable planing sekmesine gir.Daha sonra sorunlu kabloyu bul o kablonun tüm damarlarının detayları o kısımda var nereden geldiği nereye gittiği vb şeyler ordan istediğin düzeltmeyi yapma şansında var.bi dene kesin olcak
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,940
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst