El Feneri

Katılım
10 May 2013
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
44
MİSYONUMUZ
Müşterilerimizi, tüketicilerimizi, çalışanlarımızı, tedarikçilerimizi ve çevreyi ortak kabul eden bir anlayışla, ülkemizin gelişmesine katkıda bulunmak.


VİZYONUMUZ
Mükemmellik yolunda, Toplam Kalite Yönetim Felsefesini bir yaşam biçimi haline getirerek sektörümüzde önder bir kuruluş olmak.


TEMEL DEĞERLERİMİZ
1.İnsanları sevmek
2.Her fikre saygılı olmak
3.Bilimsel olmak
4.Yenilikçi olmak
5.Bilgiyi paylaşmak
6.Dürüst olmak
7.Çevreye saygılı olmak
8.Takım ruhuyla çalışmak


KALİTE POLİTİKAMIZ
Kalite açısından sektöründe lider bir kuruluş olarak hedefimiz müşterilerimize en yüksek faydayı sağlayacak ürün ve hizmetleri en iyi çözüm ortağı olarak sunmak ve sürekli müşteri memnuniyetini sağlamaktır.
“KALİTE” bir yaşam tarzıdır. “KALİTE” tüm çalışanların gönüllü desteği ve sorumluk bilinci ile sağlanır ve sürdürülür. Takım ruhu içerisinde şirket ve birim hedeflerine ulaşmak için çalışırız.
Teknik Destek ve Servis Hizmetlerinin zamanında ve kusursuz olarak verilmesi, çalışanlarımızın kalite bilgi ve bilincini artırmak amacıyla eğitim faaliyetlerinin sürdürülmesi “KALİTE” anlayışımızın vazgeçilmez bir parçasıdır.
Amacımız; müşterilerimizin beklentilerine tamamıyla cevap verebilmek, ürün ve hizmetlerimizin çeşitliliğini artırmaya ve müşterilerimizin istediği zamanda sağlamaya çalışmak, firmamızın rekabet ve gelişim gücünü arttırabilmek için sürekli gelişme kavramını benimsemektir.
Genel Müdür.KADİR SEVİM
Genel Müdür.yrd.EYÜP SEVİM


Firmanın Özgeçmişi ve Hedefler
2011 yılında yılında kurulan firmamız SEVİMLER ELEKTRİK.LTD.ŞTİ . Elektrik malzemeleri.elfenerleri ithalatıyla..departmanını kurarak bu sektörde faaliyetetine devam etmektedir. Pazarın en iyi ürünlerini sunan firma olmanın gururunu Avrupa Birliği standartlarına uygun ürünlerimizi güvenle kullanan tüketicilerimiz ve tüketicilerimize ulaştıran değerli satış bayilerimiz ile paylaşıyoruz.


Ürün Tanıtımları


GECE LAMBASI
Şık ve modern görünüme sahip bir lambadır. Gece lambasını ister evinizde aydınlatmada istersenizde dekoratif amaçlı bulundurabilirsiniz.


S.02 500LM ŞARJLI EL FENERİ
Küçük ve kullanışlı bir el feneridir. Küçük olmasına rağmen s.02 500lm şarjlı el feneri gayet sağlam ve uzun ömürlüdür.


1100 MAH.ŞARJLI KUMANDA PİLİ
Efcell markalı 1000 MAH. sarjlı kumanda pili son derece ekonomiktir. Şarjlı olmasından dolayı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.


SONY AA KALEMPİL
Bu ürünümüz kutu halinde toptan olarak satılmaktadır. Sony AA kalempil toptan olarak satıldığından dolayı çok daha ekonomik fiyatlarla alabilirsiniz.


S.BN.6690 TEK LEDLİ ŞARJLI KAFA FENERİ
S.BN.6690 tek ledli kafa feneri gayet kullanışlı ve küçüktür. Kafa fenerileri kategorisinde üst sıralarda bulunan bir modeldir.


6V IŞILDAK AKÜSÜ
4.5 amperlik 6V ışıldak aküsü kullancılar tarafından en çok tercih edilen akülerden birisidir. Genellikle ışıldak aküsü, şarjlı ışıldak ve bunun gibi aydınlatma ürünlerinde tercih edilir.


S.03 800LM ŞARJLI LEDLİ ELFENERİ
s.03 800lm şarjlı ledli elfeneri kendi kategorisinin öncüsü olarak görülmektedir. Benzer çoğu üründen daha kullanışlı olduğu için tüketiciler tarafından sıklıkla tercih edilir.


AA.1100 MAH ŞARJLI KALEM PİL
AA.1100 MAH şarjlı kalem pil kullanışlı olmasından ötürü evinizde sizlere büyük bir yardım sağlar. Bunun yanı sıra şarjlı olmasının avantajı olarak bittiği zaman hemen şarja takarak tekrar kullanılabilir hale getirebilirsiniz.


1300 MAH.ŞARJLI KALEM PİL
1300 MAH şarjlı kalem pil evinizde sizin en büyük yardımcınız olacaktır. Birçok kullanım alanıyla size avantaj üzerine avantaj sağlayacaktır.


S.01 500LM ŞARJLI ELFENERİ
s.01 500lm şarjlı elfeneri kullanım alanının fazla olmasından dolayı kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen ürünlerimizden bir tanesidir. Küçük ve modern görünümünün yanı sıra kulanışlılığıyla ön plana çıkan bu ürün ayrıca çokta ekonomiktir.


S.KM.2020 69 LED IŞILDAK
s.km.2020 69 led ışıldak aydınlatmasının diğer ürünlere göre daha fazla olması onun en büyük avantajıdır. Karanlık bir ortamda işinize yarayabilecek en kullanışlı aydınlatma aracıdır.


Çocuk Gece Lambası Sarjlı
Çocuk gece lambası şarjlı olmasıyla çocuklarınız için güvenilir bir yardımcıdır. Hem yıldız şeklinde ışığıyla hemde bebeklere uygun müzikleriyle çocuğunuz için mükemmel bir alettir.


S. BN 6687 ŞARJLI KAFA FENERİ
S.BN 6678 şarjlı kafa feneri kullanım sektörü en geniş olan üründür. Birçok kullanıcı gönül rahatlığıyla kullanmaktadır bu ürünü.


S.BN 6689 ŞARJLI KAFA FENERİ
S.BN 6689 şarjlı kafa feneri rahat kullanımı ve uzun ömürü sayesinde gerçektende kullanışlı bir üründür. Bu özellikleri ona büyük avantajlar katmaktadır.


S.KM.678 LEDLİ KUMANDALI AMPUL
S.KM.678 ledli kumandalı ampul uzaktan kumandasıyla istediğiniz yerden ampulü kapatabilirsiniz. İstersenizde ampulu çıkartıp pillede çalıştırabilirsiniz.


S 153 27LED PROJEKTÖR
S 153 27 led projektör hem boyut itibariyle hemde kullanış itibariyle büyük bir rahatlığa sahip. Kullanırken büyük bir mutluluk duyacaksınız.


S 9701 Projektör
S 9701 projektör modern görünümüyle bütün kullanıcıların dikkatini çekmektedir. Ayrıca gözle görünür gücüylede dikkatleri üzerine çekiyor.


S.157 ŞARJLI PROJEKTÖR
S.157 şarjlı projektör hem kullanım alanı hemde kullanım kolaylığı itibariyle çoğu ürüne büyük fark atmıştır. Neredeyse bütün kullanıcılar bu ürünü tercih ediyor.


Sevimler Elektirik
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,241
Kullanıcılar
449,838
Son üye
sarioglu_55

Yeni konular

Geri
Üst