El aletleri hakkında yardım.

Einhell elektrikli zımba iyi olmuş. Güle güle kullanın. Dekupajıda aynı marka alabilirsin ben daha önce kullandım iyiydi. Mümkünse yıl başını geçirme. Zamlar çok gelebilir.
 
"En iyi sonuçlar için elektronik darbe kuvvet ayarı vardır."
Bu özellik iyiymiş.
Güle güle kullanın.
 
evet değerli arkadaşlarım, dekupajım geldi. tabii ki testeresi yok. onu da sipariş verdim sanırım pazartesi onlarda gelir.
bu arada sıfırdan bir şey yapmak ne kadar zor onun farkına varmaya başladım. tecrübe ile sabit sizler ambalaj kartonundan maket yapmayın. bir adet yarım tekne maketi yaptım, feleğim şaştı. gerçi bütün hatalarımı, pardon hataları gördüm. ben dingil, 35 yıl yıl önce söylediğim bildiğim hatalara düştüm. kağıt üzerindeki çizgi ile yaptığın tutmuyor.
bu yaptığım, tasarladığım üçüncü maket.(bu arada siz siz olun, ambalaj kartonundan maket yapmayın) bu makette yaptığım bütün hataları gördüm. (hidrodinamik yapı açışından) hani görende beni mühendis filan zannedecek. (hani utanarak söylüyorum beni mühendis filan zanneden çıtırlarım oldu, sadece onları rencide etmemek için mühendis taklidi yaptım :) şerefsiz ben)
hani diyorum emekli adamın bir şeyler yapması, hobi sahibi oldukça zor. @tknsyn 'in gazına geldim dekupajı esnek hesabımı delerek aldım. laaan eskiden param kadar konuşurdum, şimdi kredim kadar konuşuyorum. lütfen ben ıslayın, ıslayın dövün. şimdi pazartesi dekupaj bıçaklarım gelecek, vakit bulursam keresteciden 4mm kavak kontraplağımı alacağım. iki versiyon maketimi yapıp denizde test edeceğim. sanırım ikinci versiyon işe yarayacak.
haaa işin en gıcık tarafı motor kısmı. su jetinden vazgeçmedim. kafamdaki proje için 3d tasarım için aldığım en düşük fiyat (motor hariç dc775) 550₺ ve 1500 ₺ arası (şaft + rulman hariç)
ben yapayım dersem her şey dahil 500₺ filan tutuyor işçilik hariç.
kendimi ve bütçemi ayar edebilirsem sezona yani bahara denizde olmayı düşünüyorum.
bu arada fikir takviyesi olan her türlü arkadaşımın desteğine açığım.
 
Sn. paskomya, hayırlı uğurlu olsun. İyi günleriniz olsun. Projenizde başarı ve kolaylıklar dilerim...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,534
Kullanıcılar
449,910
Son üye
citythunder

Yeni konular

Geri
Üst