EKTS Kumanda Çizim ve Simülasyon Programı & Kullanım Klavuzu

ben indırdım kurdum cok güzel calısıyor şimdilik hata yok tesekkurler
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
yaw program çok güzelde biraz eleman eksikliği var eleman ayriyeten ekleniyor mu
 
arkadaşlar EKTS programında çizim yaparken ekrandaki dosyanın alt kısmına inince çizmiş olduğum dereler bozuluyor,neden olabilir
 
Güzel bir paylaşım olmuş, emeği geçenlere teşekkrler. Programı kullanan diğer arkdaslar gibi bende sadece kütüphanesinde bazı eksiklikler olması dışında başka sıkıntısı olmadığını düşünüyorum. Yine de kullanılaması faydalı bir program. Teşekkrler..
 
Hasan Erdal hocam indi, programi kullandim kumandaya yeni başlayanlar için süper.
 
arkadaşlar program çok güzel tamam ama dinamik frenleme bu programda çizilemiyomu trafo yada köprü diyot sembolü göremedim ben ama???
 
hocam program çok güzel elişnize emeğinie sağlık yanlız tek bi sorunum var kutuphanesine nasıl devre elkemanı ekleye biliriz ilgilenirmisiniz..
 
Hasan Erdal Marmara'dan hocam olur teşekkürler Hasan hocam'a ve programın tanıtımını yapan yine aynı fakülte mezunu site sahibi arkadaşlarımıza.
 
güzel bir programdır. neredeyse tüm diller için desteği var olmayan dilide siz ekleyebiliyorsunuz.
 
abilerim ben programı indirdim kurdum fakat ben bu programda nasıl mühürleme yapacağım bilmiyorum açık kontak la denedim olmuyor
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,237
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst