eczanede programı

Katılım
25 Nis 2011
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
50
eczanede kullanılmak üzere program arıyorum..mesela bir ilacın barkodu girince alış satış fiyatı ve eczacının karı görülecek..
 
Benımde Marketım var Bı Yazılım Sırketıyle Konsutum Benden Yaklasık 2.000lıra para ıstedıler Market otomasyon yazılımı ıcın Burdan Paylasan arkadas Olursa Cok Hayır Dua Alır :)
[h=3]IBM SurePOS 500 marka Dokunmatık Bı yazar Kasam var.[/h]
 
4B Eczanem Programı

Eczanem programı bir eczanenin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde düzenlenmiştir. Genel olarak, Anında Reçete Aktarımı, Anında Maliyet Hesabı, Fatura Aktarımı, Online Ürün Güncelleme, Online Program Güncelleme, SGK ’den girilen deneme reçetelerinden Yurtdışı reçetelerini hatasız düzenleme, program içerisinden makine bazında reçete aktarımı izleme, Perakende Satış, Emanet Satış, Veresiye Satış, Kurum ve Perakende Fatura, Alış, Günlük Kasa Takibi, tüm verilere yönelik ayrıntılı raporlama sistemi, Kâr ve Maliyet Analizi, Masraflar, Pratik Eczane Sayımı, Sipariş Hazırlama ve Siparişi Faturalama, Ayrıntılı Satış ve Pos Raporu, En kapsamlı Takas Sistemi, Miad Takibi, İlaç Bitim Tarihleri Takibi ve Sms Sistemi, kısayol tuşları ile kullanım kolaylığı ve daha birçok modül içermektedir.

Teknik Özellikler
Eczanem programı SQL Veritabanı sistemine sahiptir. Yazılım dili Delphi’dir. Server - Client Mimarisi esas alınarak hazırlanmıştır. Sınırsız sayıda terminal makine dahil edilebilir ve performansından asla eksilmemektedir. Windows tabanlı her türlü işletim sisteminde sorunsuz çalışmaktadır. Sistem ayarlarına karşı duyarlı olup Eczanem Programı değişen ayarları benimser ve çalışma akışını bozmaz. Örneğin sayı sistemlerindeki basamak ve ondalık değerlerinin değişmesi veya hangi ayarlarda olduğu kullanıcıyı etkilememektedir. Tarih formatının program üzerinde olumsuz etkisi bulunmamaktadır. Çok kolay kurulumu sayesinde bilgisayar bilgisi olmadan da Eczanem Programı çalıştırılabilmektedir. Pentium III veya IV işlemcili, en az 32 MB RAM Bellek, en az 4 MB Ekran kartı özellikli sistemlerde performanslı çalışabilmektedir.



http://www.blgelk.com/dosyalar/mdac_typ.exe

 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,236
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst