Eco modu

Katılım
7 Kas 2018
Mesajlar
51
Puanları
1
Yaş
31
Selam ustalar aklıma takılan şu bagzı klimalar da yaz kış eco modu var bazılarında sadece sogutmada eco modu var eco minımum seviyede sıcaklıkta tutmak için diye biliyorum peki kışın bu mod yaralı olur mu tasarruf için bu modda ufleme yarınyarıya azalıyor ama içerisi gayet sıcak oluyor 26 da fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
A.selam. "Eco" modunun kullanımı kendi kullanım kitapçığında (ınstruction) belirtilmiş olması lazımdır, örneğin bizim inverter klima için bu değer max. 24 derece olarak kitabında yazıyor. Yaz veya kış kullanımında bunun farketmemesi, örneğin en fazla 24 derecede sabit kullanmanın her iki modda (ısıtmada/soğutmada) ayni tasarruflu kullanımı sağlaması lazımdır.. Ancak bu kritik dereceyi kılavuzundan okuyup teyit etmeniz de gerekli, diğer klima markaları için de soğutmada 24 derece olarak biliyorum, çünkü ticari olan değişik iş yerleri, bankalar, marketler, vb. yerlerde genellikle yazın bu sıcaklığa (24'e) tam sabitlenmiş olarak gözlemleyip görüyorum. Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,896
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst