Ebito'09 Fuarı izmir

Murat

Site Yetkilisi
Yönetici
Site Yetkilisi
Katılım
19 Şub 2006
Mesajlar
1,607
Puanları
581
Yaş
42
Konum
izmir
EBİTO 2009 07- 10 Mayıs 2009 İzmir

Fuarın Tanımı : Elektirk, Elektronik, Otomasyon ve Aydınlatma Teknolojileri Fuarı

Fuarın Tarihi: 07 Mayıs 2009 Perşembe - 10 Mayıs 2009 Pazar

Fuar Yeri: Kültürpark Fuar Alanı - İzmir

Fuar resmi açılışı: 07 Mayıs 2009 Saat 14:00

Fuar Ziyaret Saatleri: 07, 08, 09 Mayıs 2009 : 11:00 - 20:00

10 Mayıs 2009 : 11:00 - 18:00

EBİTO'09 KATILIMCI PROFİLİ / ÜRÜN GRUPLARI

ELEKTRİK;

Elektrik Çevrimi:Transformatörler, Regülatörler, Redresörler, Kesintisiz Güç Kaynakları, Elektrik Motorları ve Yan Sanayi, Motor Sürücüler, Kondansatörler, Diğer Elektrik Çevrim Sistem ve Ekipmanları, Havai Hat İletkenleri-İzolatörler ve Yan Sanayi.

Elektrik İletimi:Beton-Çelik Havai Hat ve Aydınlatma Direkleri, Alüminyum/Bakır Bara, Bobin ve İletkenler, Kablolar, Kablo Taşıma Sistemleri ve Malzemeleri, Kablo Taşıma , Bağlantı, Ekleme Sistem ve Malzemeleri, Diğer Elektrik İletim Sistem ve Ekipmanları.

Elektrik Dağıtım, Kumanda ve Koruma :Pano, Tablo, Kumanda Masaları ve Aksesuarları, kesici ve Ayırıcı Şalterler ve Şalt Malzemeleri, Sigortalar ve Otomatlar, Parafudr, Paratoner ve Topraklama Sistemleri, Elektrik Tesisat Malzemeleri, Butonlar, Sviçler ve Sinyal Lambaları, Kontaktörler, Röleler, Elektrik Sayaçları, Diğer Dağıtım, Kumanda ve Koruma Sistem ve Ekipmaları.

Aydınlatma :Dış Mekan Aydınlatma Sistemleri, Aydınlatma Armatürleri, Ampul ve Spotlar, Aydınlatma Kontrol Sistem ve Ekipmanları, Balast, Starter ve Duylar, Diğer Aydınlatma Sistem ve Ekipmanları.


Test/Ölçü ve Bakım :
Kestirimci Bakım Sistemleri, Elektronik Test Cihazları, Analizörler, Osiloskoplar, Programlayıcılar, Elektrik Test ve Ölçüm Cihazları, Elektrik Endüstrisi İçin Kalite Kontrol ve Laboratuar Cihaz Sistem ve Ekipmanları, Diğer Test/Ölçü ve Bakım Cihaz Sistem ve Ekipmanları.

Elektronik Malzemeler ve Yardımcı Ekipmanlar :Devre Elemanları, Komponentler, Dip Sviçler, Mini Sviçler, PCB Üretim Aksesuarları, Konnektörler, Optoelektronik Malzemeler, İndikatörler, Yangın Algılama Uyarma , CCTV ve Güvenlik Sistemleri, Haberleşme Araç ve Donanımlar, Ses ve Görüntü Sistemleri, Kartlı Geçiş Sistemleri, Trafik Yönetim ve Kontrol Sistemleri, Uydu Alıcıları, Diğer Elektronik Malzemeler ve Yardımcı Ekipmanlar

Enerji Özel Bölümü :Enerji Üretim Sistemleri, Jeneratör, Alternatör ve Elektrojen Grupları, Akümülatörler, Diğer Elektrik Üretim Sistem ve Ekipmanları

Otomasyon;

Endüstriyel Otomasyon Kontrol Sistemleri :DCS, PLC, Scada, Robot Sistemleri, Kontrol Vanaları, Esnek Montaj Sistemleri, Elektrik Elektronik Sistem Kumanda Panoları, Otomatik Elektronik Sistem Kumanda Panoları, Otomatik Tartma, Dozajlama ve Torbalama Sistemleri.

Saha Cihaz ve Enstrümanları :Basınç Transmiterleri, Manyetik Debimetreler, Kütle Debimetreler, Ultrasonik Debimetreler, Kontrol Valfleri, Aktüatörler/Pozisyoneler, Seviye Ölçerleri, Sıcaklık Transmiterleri, Yakınlık Sensörleri, Fotoelektrik Sensörler, Yük Hücreleri, Kaydediciler, Devre ve Cihaz Koruma Elemanları, Proses Uyarı Cihazları, Güvenlik ve Uyarı Sistemleri.

Kontrol Üniteleri :
AC&DC Sürücüler, Proses Kontrolörleri, Basınç Kontrolörleri, Hareket Kontrolörleri, CNC'ler, Akıllı Konveyörler, Endüstriyel I/O Üniteleri, Cihaz Şebekeleri

Saha Cihaz iletişim Ürünleri :Saha Veriyolları, Endüstriyel Bilgisayar, Panolar/Pano Komponentleri, Diğer Otomasyon/İmalat Ürün ve Hizmetleri.

İmalat Yazılımları ve Endüstriyel Bilgi Teknolojileri :HMI/SCADA Yazılımları, CAD/CAM/CAE Yazılımları, PDM Yazılımları, ERP Yazılımları, İleri Planlama ve Çizelgeleme Yazılımları, MES Yazılımları ve Bakım Yazılımları, Mühendislik Yazılımları, Simülasyon Yazılımları, Depo Yönetim Yazılımları, Endüstriyel Veri Tabanı Yazılımları, Optimizasyon Yazılımları, Yapay Zeka Ürünleri, Diyagnostik Ürünler, web-enabling Yazılımları, Interface Yazılımları, PC Tabanlı Otomasyon Yazılımları, Knowledgeware Ürünleri, Enhanced Reality Ürünleri ve Özel Endüstriyel Yazılımları.


Otomasyon Sistem ve Yazılımları :Enerji SCADA Yazılımları, Elektronik ve Elektroteknik için CAD Yazılımlar, Saha İletişim Sistem ve Ekipmanları vb., Otomasyon İzleme ve Yük Yönetim Sistemleri,Bina Otomasyonu.
 
Arkadaşlar 8 mayıs cuma günü fuarda kontrolkalemi.com buluşması düzenleyelim. Katılımcı olmak isteyen üyeler bize forum üzerinden ulaşsınlar böylece üyelerimizle daha yakından tanışmış oluruz.
 
bende 8 mayıs cuma günü fuar alanında olacağım
bizimle tanışmak isteyen tüm üyeleriizi bekleriz
 
Bende fuarda olacağım tam yer ve zaman belli olursa neden olmasın buluşmaya katılmak isterim.
 
Haftasonu işim olduğundan maalesef fuara katılamayacağım.Katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler ve özellikle de fuarın son günü yapılacak konferansa katılmalarını öneririm.Saygılar
 
Katılmak isteyen üyelerimiz bize perşembe gecesine kadar özel mesaj ile ulaşırsanız size cep numarası veririz cuma günü de fuarda buluşuruz.
 
Anormal bir durum çıkmaz sa ben de gelecem.
 
Daha önceden de bahsettiğim gibi fuara ziyarette bulunduk arkadaşlar sadece bir kaç enstantane yi paylaşmak istedim.

KontrolKalemi teftişte.

KontrolKalemi.com' afişimiz.

Evrendeki En İyi Gerçek Motor Korumaları. Daha iyisi yok.

Eh biraz reklam gibi oluyor ama Üyemizin Standından bir enstantane

Şimdilik resimlerim bu kadar. Daha sonra resimlerdeki kişilerin kim olduklarınıda yazacağım.

Yönetici Notu: Paylaşılan fotoğraf, fotoğraf paylaşım sitesinden silindiği için kaldırılmıştır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,243
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst