EASY WİEW EKRAN

hackaner

Üye
Katılım
26 Ocak 2007
Mesajlar
241
Puanları
1
ELİMDE BİR PROJE VAR AŞAĞI YUKARI BİTTİ SAYILIR.yALNIZ BAZI HAREKETLİ GİFLER EKLEMEK İSTİYORUM.YANİ TANKIN İÇİNE KARIŞTIRICI PERVANE KOYMAK VEYA VANADAN TANKIN İÇİNE SU AKMASI GİBİ AMA BUNUNLA İLGİLİ BİR ŞEY YAPAMADIM HAREKTELİ GİF YAPILACAK BİR SÜRÜ PROGRAM VAR AMA BECEREMEDİM AMA TAHMİNİM BÖYLE HAZIR GİFLERİN OLMA İHTİMALİ YANİ HAZIR DÖNEN PERVANE VEYA YUKARIDAN AKAN HAREKETLİ SU
BU KONUDA YARDIMLARINIZI VEYA ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Benimde elimde bir Easyview projesi var. Ucret karsiliginda bu projeyi yapabilecek bir arkadas ariyorum. Eger ilgilnirseniz lutfen [email protected] adresine mail atin.
Tesekkurler, Hakan
 
easybuildier toolbar menüsünde animasyon yapmak için bir buton var. arka arkaya resimler koyarak istediğin animasyonu yaratabilrsin.

ayrıca google dan sketcup diye ücretsiz bir program var. burada 3 boyutlu resimleri kolayca yapabiliyorsun. animasyon yaılabildiğide yazılmış fakat ben denemedim. avsiye ederim incele
 

Forum istatistikleri

Konular
128,118
Mesajlar
915,149
Kullanıcılar
449,822
Son üye
hamidettin

Yeni konular

Geri
Üst