EASY BUILDER HAKKINDA

a_cemi

Üye
Katılım
17 Ara 2007
Mesajlar
17
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar

önceden işletim sistemim wın xp idi ve easy hmı lar için easy buılder800 v4.41 i kullanıyordum ve sürekli yaptıgımız standart projeler mevcuttu hiç bir problem yaşamadan aynı programı bir çok projede kullandım,

şimdi ise işlertim sistemim win 7 64 bit elimde easy mt6070ih hmı mevcut. Ve easy hmı lar için kurulu olan program easy buılder pro v3.00.01.

Problem

1. Eski projemi yeni programda kullanabilecek şekile çevirmek istiyorum. Decompıle yapmak istiyorum ama sürekli hata veriyor

2.yeni proje oluşturmak istediğimde model bölümünde mt6070ih ı göremiyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum.


Teşekkürler...
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
öncelikle eb8000 pro yeni versiyon seriler içindir 16.2 milyon olan modelleri içerir sizin kullanmanız gereken pro versiyon değildir muhtemelen yalnış versiyonu kurmuşsununuz normal eb8000 kurmalısınız sorunun çözülecektir zaten model seçiminde 6070 ih görüürsünüz.
eğer projenizi açtıktan sonra hata alırsanız programı uyumluluk modunda çalıştırırsınız.
 
birde tavsiyem eğer otomasyon işleri ile uğraşıyorsanız plc ekran vs 64 bit olan sistemlerde driverlerde çok problem yaşarsınız tavsiyem 32 bit kullanmanızdır.
Hayırlı Akşamlar
 
hackaner adlı arkadaşa teşekkür ederim.
yazmış olduğunuz tavsiyeleri uyguladım projeyi çevirdim. Söylediğiniz gibi 64 bitte çok sıkıntı çıkıyor. Çoğu markaların sürücüleri 64 bit uyumlu değil bende xp mod kullanarak çözmeye çalışıyorum. sizinde söylediğiiz gibi tek işletim sistemi 32 bit kullanmanın daha faydalı olacağını düşünüyorum.


 
numeric input tan bir değer girdiğimde ayrı bir numeric display de girdiğim değerin mesela 1.8 katını göstertmek istiyorum. makro yazdım ama numeric display de herhangi birşey görünmüyor yardımcı olur musunuz?
 
kolay gelsin arkadaşım. öncelikle senin versiyonunda eski v4.65_04 indirmen gerekli weintek kendi sitesinden. daha sonra winn7 64 bit sorunsuz çalışır sıkıntı yok. 6070ih için editör eb8000 dir. easy pro değildir. kolay gelsin iyi çalışmalar...
 
numeric input tan bir değer girdiğimde ayrı bir numeric display de girdiğim değerin mesela 1.8 katını göstertmek istiyorum. makro yazdım ama numeric display de herhangi birşey görünmüyor yardımcı olur musunuz?

Makro yazmaya gerek yok aslında numeric display kısmında ornek vermek gerekirse maksimum degerin 10000 griyorsan scalayi secip scalalais deger kısmına 18000 yazacaksiniz bu sekilde olur
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,879
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst