easy 512 AC-R rölede 0-10v girişi varmı

ridak

Üye
Katılım
20 May 2008
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
39
elimde easy 512 AC-R röle var bu rölede 0-10v veya 4-20 mA girişi varmı varsa nasıl bağlantı kurabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim..
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
easy 512 AC-R 220 volt ile çalışır. bu sebeple 0-10 volt analog giriş yoktur.
 
aynı roleden elımde mevcut komporasor calıstıracam ne katolok ne sema hicbiri yok yardımcı olabılırmısınız
 
aynı roleden elımde mevcut komporasor calıstıracam ne katolok ne sema hicbiri yok yardımcı olabılırmısınız
ne yapmak istediğinizi daha açık anlatırsanız yardımcı olmaya çalışalım bahsettiğiniz röle ile plc programlar gibi program yapabiliyorsunuz. 512 ac röle 8 giriş 4 çıkışa sahiptir. çıkışlar röle çıkışlıdır. möellerin sitesinden bağlantı şemelarına ulaşabilirsiniz.
 
baglantı semasından ziyade bana lazım olan devrenın programlama seması yani komparasorun baglantı şeması gerekli
 
elimdeki komparasor vek 75 firmayıda aradım onlardada yok oldugunu soyluyorlar nereden temın edebılırım acaba cevaplarınız ıcın tesekkurler
 
kompresörün inverterlimi ? yoksa yıldız üçgenmi.?kompresörde çok bişey yok.bir yüke boşa alan basınç şalteri var.onunla ventili kumanda edeceksin.yani pistonu.motorun yıldız üçgense bir yıldız üçgen devre yap.kompresörün boşta fazla kalıyorsa birde zaman rölesi bağla.devre dışı bıraksın.birde motorun yükte iken kalkmaması için vidalı basınç şalteri vardır.ona bir zaman rölesi koy.yoksa motorun yükte iken kalkmaya başlarsa motoru yakarsın.bunları plc ile daha emniyetli ve daha ucuza mal edersin.zaman rölelerine ve yardımcı kontaklara ihtiyacın kalmaz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,167
Mesajlar
915,614
Kullanıcılar
449,931
Son üye
mecuxell

Yeni konular

Geri
Üst