bu çizim formboard ya da cable sanırım. çizime başlarken nasıl bir yol izliyorsunuz
Formboard modülünde 1:1 çizim yapabiliyorsunuz. Cable modülünde yapılan tüm çizimleri formboardda da yapabilirsiniz. Ama cable da 1:1 üretim uzunluğu olmaz. Ama cable da attributelerle uzunlugu gösterebiliyorsunuz.
merhaba
.mdb dosyasını nasıl import ediyorsunuz
.mdb dosyası kütüphane dosyasıdır. Yolunu gösterip o kütüphaneyi çekiyorsunuz.
 
Merhabalar, E3.series ile alacağınız akıllı pdf'te pano kabinini 3 boyutlu olarak görmeniz mümkün. Hatta görseli pdf sayfasında çevirip diğer yüzlerine de bakabiliyorsunuz.

p.png
 
Merhabalar, E3.series ile alacağınız akıllı pdf'te pano kabinini 3 boyutlu olarak görmeniz mümkün. Hatta görseli pdf sayfasında çevirip diğer yüzlerine de bakabiliyorsunuz.

Ekli dosyayı görüntüle 65679
Ben küçük de olsa pano çizimleri yapıyorum. Müşterilerime projeyi bu şekilde gönderdiğimde, görsel açıdan içinde ne var, ne yok herşeyi görebilecek. Projemi daha profesyonel göstereceğine eminim. Bu özelliği beğendim.
 
E3.series'in yeni özelliklerini merak edenler buraya..
Artık Proje sayfasına eklenen malzemenin özelliklerini tek tıkla görebiliyorsunuz. Malzemenin STEP görünümü mevcutsa yine ayrı bir pencerede tek tıkla görebilirsiniz. Aşağıdaki videodan da izleyebilirsiniz.

 
E3.series ile daha önce bahsettiğim gibi artık daha akıllı PDF dosyaları alınıyor. Pano projenizi 3 boyutlu olarak PDF sayfasında görmek mümkün. Aşağıdaki video ile daha iyi görebilirsiniz. PDF dosyalarının Siyah&Beyaz veya Gri seçilmesi de mümkün.

 
E-CAD yazılımına mı ihtiyacınız var? Bütçenize uygun profesyonel bir yazılımı kullanmaya ne dersiniz? Fırsatı kaçırmayın! E3.series KİRALAMA seçeneklerini inceleyin!
MicrosoftTeams-image.jpg
 
Pano üretiyorsanız, E3.series sizin için tasarlanmış bir yazılım.

 
E3.series cable modülü ile öğrenilecek çok şey var !!!
Bir yerden başlamak için


 
İyi günler herkese elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim ve zuken ile aç/DC güç kaynağı devresi çizip PCB almam lazım bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba? Teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,165
Mesajlar
915,601
Kullanıcılar
449,930
Son üye
oguuz680

Yeni konular

Geri
Üst