E3 Series SPE (Small Project Edition) Türkiye Özel Promosyonu

yukercorp

Üye
Katılım
5 Ağu 2009
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
40
Dünya çapında sektöründe lider firmaların üretime yönelik elektrik ve elektronik mühendisliği iş akışını hızlandıran yazılım çözümleri sunan ZUKEN’nin E3 Series yazılımı AREVA, FIAT, BOEING , TAI, MIELE , TEKSAN Jeneratör gibi firmalarda kullanılarak kendini kanıtlamış bir ürünüdür. Türkiye piyasasına 2009 yılında giren ürün şimdiden ciddi bir kullanıcı kitlesine ulaştı.

E3 Series ‘in Small Project Edition modülleri devre diyagramlarından terminal planlarına ve BOM’lara kadar eksiksiz tasarımlarımlar yapmanıza imkan sağlar. Sahip olduğu şematik, akışkan, panel, kablo, kablaj tahtası, lojik, değişiklik izleme ve görüntüleyici modülleri ile E-CAD alanında mükemmel bir çözüm sunmaktadır. E3 Series 10 farklı dilde dil desteği vardır. Tamamen Türkçe bir arayüze sahiptir. Dil desteği sayesinde projelerinizi bir tık ile bu dillere çevirebilirsiniz.

Kütüphane yapısı çok zengin ve sürekli güncellenen programda 200.000’nin üzerinde kütüphane bileşeni var. Nesne tabanlı teknolojisi devre diyagramlarınızı inanılmaz derecede hızlı ve güvenilir yapmanızı mümkün kılar. Ayrıca bu teknoloji sayesinde kullandığınız malzemelerin çeşitli görünümlerini (üstten, yandan, perspektif ) proje sayfalarında kullanmanızı olanak tanır. E3 Series visual basic tabanlı bir programdır dolayısıyla Windows ile tam uyumludur. Ayrıca raporlama işlemlerini Office programları olan word, Excel, Access formatlarında almanıza imkân verir.

Fiyat açısından E3 Series Small Project Edition (proje başına 50 sayfalık şematik çizim kısıtlamalı, raporlama listeleri hariç)( bilindiği gibi diğer ülkelerde bu Small Project Edition modülleri 30 sayfa ile sınırlandırılmıştır) modülleri gerçekten Türkiye deki aynı özelliklere sahip olduğunu iddia eden E-CAD ürünlerine kıyasla çok ekonomik bir çözümdür.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
E3 series programının tamamen Türkçe versiyonu mevcut olup, programın bütün menülerini Türkçe olarak kullanabiliyorsunuz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
BU PROGRAMI NASIL BULABİLİRİZ.
 
Tesekkurler arkadaslar ama ben programi kuramadim sanirim bir sikinti var Directx i yuklerken hata verip yuklemeyi geri aliyor ne yapmam gerekli acaba yardimci olabilecek arkadas var mi ???
 
slm bu programın demosunu kurdum fakat kullanamıyorum görsel eğitim videoları varmı en azından temel kullanımını veren türkçe saygılar
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,889
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst