DVR Kayıt cihazı tavsiyesi lütfen.

Greylist

Üye
Katılım
11 Ocak 2011
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
42
Öncelikle merhaba,

ben 4 yıldır bilgisayar işi yapmaktayım ankarada, arena bayisiyim ve dükkanıma kamera kayıt sistemi kurmak istedim, geçen hafta arena 'dan scsi 1004Ad model dvr kayıt cihazı aldım, 480tvl day/night kamera + 100 metre kablo + 2,8mm-120mm lens vs. aldım

kurulumu yaptım yanlız cihazın görüntüsü o kadar kötüydüki, 3 metreden sonra insanların yüzleri bile seçilmiyordu, ayrıca o kadarda lens ve kamera ayarı ile uğraştım ama nafile. scsi ürünleri distribütörü öncü güvenlikmiş aradım durumu bildirdim, cihazın arızalı olabileceğinden bahsettiler.

cihazın arenadaki liste özellikleri kısmında kayıt formatında mpeg4 yazıyordu, ama scsi.com.tr de ise mpeg4/h264 yazıyordu cihazın ne olduğunu çözememekle birlikte bu kötü görüntü kalitesindende dolayı dvr cihazını arenaya iade ettim, bu arada kamera + lensin fiyatı 110 dolar + kdv civarı yani çok kötü olduklarını düşünmüyorum.

kamera şu model

SCSI
SC-7P420SN13DN
1/3" CCD Sony 480 TVL Day-Night Sesli Kamera (Lens Ayrı Alınmalıdır)

sadede gelecek olursam,

ben çok net kayıt yapabilen, sadece h264 sıkıştırma yapan, ayrıca kayıt çözünürlüğü 700 lü rakamlarla başlayan yani dah düşük çözünürlükte kayıt mapmayan bir dvr cihazı istiyorum.

arenada spy sp-8804 1080p gösterim yapabilen bir model var bu modeli önerirmisiniz? daha doğrusu spy marka cihaz önerirmisiniz?

öncü güvenlik ankara şubesiyle görüştüm, bana ELEGANCE TD 2004W modeli önerdiler, siz ne dersiniz bu modele acaba?

ayrıca öncüde şu modelde dikkatimi çekiyor, KODICOM KDR-400 ve DUNLOP DP-804HCI-S

kafam çok karışık arkadaşlar lütfen yardım, şimdiden teşekkürler

Saygılar
 
arkadaşlar kimsenin bir fikri yokmu şu iki model hakkında?

syp ve dunlop ürünleri kıyaslanacak olsa, hangisini önerirsiniz? birde spy 'da 1080p çıkış var, 1080p çok etkilermi? fark nedir? yukarda yazdığım modellerden hangisini önerirsiniz? cihazı alıcam, ama sizden bir cevap gelmedi, soracakta kimsemiz yok? iyisini kötüsünü bilmiyoruz? lütfen bir cevap
 
öncü güvenliğin ürünlerini bende kullanıyorum.bizde yaklaşık 10 seneye yakın bu işle uğraşıyoruz bir çok çeşit cihaz kullandık . dunlop kaliteli bir cihazdır diğer cihaza nazaran daha iyidir. ELEGANCE TD 2004W bu cihazda güzel bir cihaz ayrıca elegance'ın kameralarıda gerçekten iyi şu an organizede 2 ayrı fabrıkaya kurdum. ikisindede 16 lık sistem var kameraların hepsi elegance 2-12 mm lens ayarlı gecegörüşlü ve görüntüler tamamen amaca hizmet ediyor dedğin gibi çamur gibi bir görüntü kesinlikle yok kayıt cihazı hardware h-264 formatında kayıt yapıyor modelide BL-9016 çözünürlüğüde çok iyi yarıca uzak erişim programındada 64 kameraya kadar destekliyor mobil izleme desteğide var .

SES GİRİŞİ :16 SES GİRİŞİ
GÖRÜNTÜ GİRİŞİ :16 KAMERA GİRİŞİ
ALARM GİRİŞ :16 ALARM GİRİŞİ
ALARM ÇIKIŞ :2 ALARM ÇIKIŞI
SIKIŞTIRMA FORMATI :H.264
VGA ÇIKIŞI :VAR
VGA ÇÖZÜNÜRLÜK :1024*768 - 1280*1024 - 1440*900
VİDEO ÇIKIŞI :MAİN OUT (1 TV ÇIKIŞI)
SES ÇIKIŞI :AUX OUT (1 SES ÇIKIŞI)
PTZ KONTROL :VAR
USB KONTROL PORTU :VAR 3 ADET
SLAYT :VAR (SADECE GÖRÜNTÜ OLAN KANALLARI GEZİYOR)
İŞLETİM SİSTEMİ :LİNUX
TRİBLEX(NETWORK,KAYIT,PLAYBACK) :VAR
E-MAİL :VAR(ALARM ANINDA E-MAİL GÖNDERME ÖZELLİĞİ)
KAYIT TİPİ :MANUEL,HAREKET,ZAMAN VE ALARM AYARLI
KAYIT KALİTESİ :D1-HD1-CIF
RENK PARAMETRE AYARI :VAR İSTEĞE BAĞLI AYARLAMA
ÇALIŞMA VOLTAJI :12V DC 5A
SPOT ÇIKIŞI :VAR
SABİT DİSK :2 TB DESTEKLİYOR
PIP (RESİM İÇİNDE RESİM) :VAR (1 KANAL VEYA 2 KANAL SEÇMELİ)
PENCERE SEÇME :1-4-9-16
NETWORK ÜZERİNDEN KAYIT :VAR
KAYIT İZLEME :AYNI ANDA 16 KANAL İZLEME VEYA SEÇMELİ
BL9909 İLE AYNI CLİENT ÜZERİNDEN İZLEME - CMS İLE 64 KANALA KADAR DESTEKLİ

balitech marka ürünün fiyatıda uygun gercekten bu markanın genelde kameraları cok sorunlu oluyor bırde eskı kayıt cıhazları ama tabııkıde hepsi koyu sayılmaz bu kayıt cıhazıda onlardan biri gercekten memnun kalacagının garantısını verırım cok daha ıyı görüntülü sistemlerde var tabiiki samsung vs.gıbı fakat fiyatları ele alırsan ve sen kendın cıcn yapıcaksan dedıgım sıstem fazlasıyla ısını gorur ve musterılerınede tavsıye edebılırsın .artık sana kalmıs elegance veya diğeri bunların yanında başka alternatifte istersen v-guard ve opax marka ürünleride tavsiye ederim .
 
cevap için çok teşekkürler, bir terslik olmazsa sanırım dunlop'u alıcam
 
Sn.Greylist,derdiniz çözünürlük ise,IP kamera sistemini tercih etmelisiniz.Konvansiyonel CCTV kamera ve kayıt cihazları ile IP sistemi boy ölçüşemez.Yinede Konvansiyonel sistem içinde daha iyi çözüm arıyorum derseniz.Ozaman kameralarınızın çözünürlüğünü 600 TVL seçin.Lenslerinizin f değeri 1,2 yi geçmesin.Kayıt cihazı markası ne olursa olsun full D1 çözünürlüklü ve H.264 sıkıştırmalı olmalıdır.Bu belirttiğim teknik özellikleri sağlamadıktan sonra o marka bu marka pek bir şey fark etmez.Kolay gelsin.
 
cevap için teşekkür ederim

şu dunlop marka cihazı inceleyecek olsanız, nasıl sizce acaba? dediğiniz D1 çözünürlüğünü destekliyormu?

ilginiz için sağolun
 
tknsyn

yönlendirmeleriniz doğrultusunda,

Sp-8804 dvr kayıt cihazı + SP 5225H 540 TV Lines IR Kamera (f1,2) siparişi verdim,

teşekkür ederim
 
Başlığı geç gördüm, gerçi siparişi vermişsiniz hayırlı olsun.
Yukarıda zikredilen markalardan dişe dokunur olnları: Dunlop, elegance, v-guard.
Balitech, spy ve opax marka ürünler aynı cihazlardır. Opax ve spy genellikle ürünleri balitech ten tedarik ediyor, aynı cihazların üzerine kendi markalarını yapıştırıyorlar.

Ayrıca 16 kanal balitech dvr cihazını kullanan arkadaş; cihazınız 2 yıllık garanti süresini sorunsuz olarak doldurdu mu bilmek isterim. Aynı markanın ürünleriyle ilk bir kaç ayında sorun(lar) yaşayan insanlarla dolu forum. Mesajlarda arama yapabilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst