DVR Kart'a Uzaktan Erişim

Katılım
9 Ağu 2012
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
34
Merhabalar kontrolkalemi.com ailesi,

Sizlerin tecrübeleriyle çözüm bulmayı umduğum iki adet sorum/sorunum var.

1) windows 7 (32 bit) işletim sistemi üzerine takılı olan VG-9808 modelli dvr kartım bulunmakta, ahtobot kablo ile bağlamış olduğum dome kamerayı dvr kayıt programı ile açabiliyorum. Bu kameraya dvr kayıt programı olmadan nasıl ulaşabilirim. TCP/IP üzerinden erişmem mümkün müdür? ayarları içerisinde port:80, socket 9000 tarzında ibareler bulunuyor. ya da bu dome kamerayı webcam gibi kullanabilir miyim? Bu konu da fikir ve yardımlarınızı bekliyorum.

2) ucuna webcam bağlamak kastı ile usb kablonun uzunluğu max kaç metre olabilir. max uzunluğun üzerine çıkabilmemi sağlayacak ek donanımlar var mıdır?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Birkan merhaba; kullanmış olduğun DVR kartin internet üzerinden uzaktan erişimi için. Port açman gerekir. Daha sonra uzaktan modeminizin dış ip si ile izleme yaparsin. Web Cam için ise sana şunu önerebilirim. Ben web cam için değil mouse için kullandım USB to RJ45 ceviriciler var bu abarat ile ben 3 kat asagida bulunan sistem odasındaki mouse'u 3 yukaridan kontrol edebiliyordum. Web Cam'de çalışır ise tam 50 metre uzunluğunda kablo ile kullanirsin.

Sent from my GT-I9300 using KontrolKalemi.Com Forumu mobile app
 
Çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı, deneyeyim akşama sonuçları ile ilgili tekrardan aktarım yaparım :)
 
Arkadaşlar, dvr usb2.2 (for laptop), capture kart gibi ara donanımlarla da bağladım bilgisayara, c# 'ta usb kamera gibi gösterebiliyorum ama kameradan kesinlikle görüntü alamadım. 3.part yazılımlar da denedim ama herhangi bir sonuç yok :) Bilgilerinize.
 
Sorun driverlardan kaynaklanıyormuş, herhangi bir ara donanım kullanmadan görüntü aktarımı gerçekleştirilebiliyor. Yani bnc çıkışlı bir kamera webcam gibi kullanılabiliyormuş. Saygılar, sevgiler.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst