muhtamelen lityum pil voltajıyla sapıtır güvenilir sonuç vermez.Hocam teşekkürler. Verimi oldukça iyi bir modül önermişsiniz aklıma takılan küçük bir soru oldu. Lion pil ortalama 3 volt ile 4.2 volt aralığında çıkış verecek. Bahsettiğiniz voltaj düşürücü olan "mini 360 voltaj regülatörünün" giriş voltajı en az 4.5 volt olmalı diyor.
- Giriş voltajı: DC 4.5 / 23V
- Çıkış voltajı: Dc 1V / 17V Ayarlanabilir
Evet bende tekrar baktım demişsiniz ama biraz detaya inince onunda olmadığını hatırladım. LM2596 nın datashettine tekrar baktım maalesef min 4.5 volt diyor. Valla piyasa her türlü teknik hata var bir yerde 3.2 volt diyor başka bir yerde 4 volt diyor 4.5 diyor v.s bir değişik anlamadım.lanet olsun içimdeki insan sevgisine, ilk mesajımda ben söylemiştim. şimdi zeki müren de bizi görecek değil mi?
TP4056'nın çıkışı 5 volt'tur!Hocam teşekkürler. Verimi oldukça iyi bir modül önermişsiniz aklıma takılan küçük bir soru oldu. Lion pil ortalama 3 volt ile 4.2 volt aralığında çıkış verecek. Bahsettiğiniz voltaj düşürücü olan "mini 360 voltaj regülatörünün" giriş voltajı en az 4.5 volt olmalı diyor.
- Giriş voltajı: DC 4.5 / 23V
- Çıkış voltajı: Dc 1V / 17V Ayarlanabilir