Dukkana regülatör baglantantısı

Yusuf3434

Üye
Katılım
5 Ara 2019
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
26
Sevgili abilerim elimde regülatör(yükseltici) var bağlantısı nasıl yapılır şimdiden teşekkürler
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_20191205-185536_Video Player.jpg
    Screenshot_20191205-185536_Video Player.jpg
    871 KB · Görüntüleme: 18
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Dükkana uygun ise bağla regülatörün vereceği akım önemlidir. Bu konularada dikkat gösterirsen iyi olur. Ayrıca giriş kısmına Şebeke çıkış kısmınada besleyeceğin hattı bağlayacaksın ve nötürler ortak olacak.
 
Dükkana uygun ise bağla regülatörün vereceği akım önemlidir. Bu konularada dikkat gösterirsen iyi olur. Ayrıca giriş kısmına şebeke çıkış kısmınada besleyeceğin hattı bağlayacaksın ve nötürler ortak olacak.
Saatten gelen fazı alıp girişe bağlayıp daha sonra nötr yazan klemense hem saaten gelen nötrü bağlamak hemde ordan bi kablo alıp alıcıların nötrünü baglamak daha sonra çıkış tan kablo alıp alıcıların fazlarını bağlamak doğrumu anladım ustam ???
 
Son düzenleme:
Evet bu şekilde doğru olur. ilk mesajımda yazdığım gibi regülatörünüzün desteklediği amper önemli burada kaç kva regülatöre sahipsiniz ve kaç kva gücünüz var. Bunu tespit etmek için regülatöre bağlamadan önce regülatöre bağlayacağınız hatta pens ampermetre ile bir ölçü yapmanız gerekir. Bu ölçümüde bağlayacağınız hattaki tüm alıcıları çalıştırarak yapmanız gerekir.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst