dsc mühendislik kilitini acma metodu

alarmko

Paylaşımcı üye
Katılım
14 Ocak 2009
Mesajlar
1,040
Puanları
106
Yaş
59
bu meslekten bıktım hatta tiksindim.artık meslek sırlarını ortaya dokmenın zamanı geldı.
yeni seri1616 panellerde denemedim fakat eski seri pc585-608-832 ve 864 panellerde muhendis kilidi kilitli ise hicbir parca sokmeden bir cımbız ile arkadaki eepromun 1 ve 8 nolu bacaklarını (zaten padları butuktur) kısa devre edin ve sonra cihaza elektrik verin.cihaz eepromu yeni takılmıs kabul edeceginden otomatik acacaktır.acılır acılmaz kısa devreyı cozun.*8 5555 (veya fabrıka sıfresı ne ıse) programa gırın ve 999 5555 999 dıyıp ful reset cekın.onay sesınden sonra elktrıgı kesebılırsınız.

dsc panellerı resetlemede ikinci bir metodda dls software ile cihazla baglantı kurup bilgisayardan resetlemektir.cünki cogu alarm montajı yapan firma uzak bagalantı sifrelerini degistirmeyi ihmal ediyor veya bilmiyor.yanlız bu metod için cihazın özel modemi(md 12) gerekli.bu cihazda kötü amacla kullanılabileceginden ithalatcı herkese satmıyor.

yapacagınız denemelerde sorumluluk kendınıze aittir.paneli bir sekide bozupta arkamdan küfretmeyin veya ithalatcıya gidip bahane sunmayın.
ben bunu kesfederken bir paneli bozdum ama arkasından bircok cihazı resetledim.yakın bir zamana kadarda bu islemi ücreli yapmaktaydım ama artık bizlerinde biseyler verme zamanı geldi.
kolay gelsin.
 
Kardes 585 Panelim var benim hangisini kisa devre yapcam entegreyimi ortadaki buyuk entegremi
 
Kardes 585 Panelim var benim hangisini kisa devre yapcam entegreyimi ortadaki buyuk entegremi

arkada eeprom var 8 bacaklı.onu kısa devre yapacan.kısa devre yapman gereken pınlerın pad ları buyuk zaten farkedersınnız.
 
kardeş kusura bakma ben yine anlamadım (arkada eeprom var 8 bacaklı.onu kısa devre yapacan)diyosunya euprpm ne demek.. zonların arkasındaki 8 bacaklı entegreyimi diyosun onun 1 8 inci ayağınımı kısa devre edicem??
 
Bu reseti ayrintili anlatacak olan yokmu
 
dur bekle biraz.en iyisi ben resmini cekip koyayım.boyle anlatması zor olacak galıba.
 
internetten bunu buldum böyle bişemi acaba
 
ustam yardımını bekliyorum resimli olursa iyi olur
 
Arkasını cevır be kardes.yassı 8 bacaklı smd malzeme
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,893
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst