DSC 1616 PANELDE EK ZON Açılır mi ve ilave PIR baglantusi

ALPX

Üye
Katılım
1 Ara 2009
Mesajlar
178
Puanları
1
Yaş
35
ARKADAŞLAR DSC 1616 PANELDE 7.EK ZON ACAN VARMI
 
keypad zonunu kullanabilirsin.020 den 07 yap kare ile cık.
 
onu biliyorum zaten ustam 1616 panelde denemedim ondada oluyomu
 
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..
 
Merhaba , Zon artırım kartı ile çok rahat bir şekilde zon çoğaltabilirsiniz. Kolay gelsin. DSC de bağlantı şekli ile zonlar çoğalmaz. Ayrıca seri bağlantı şekli ile zonları çoğaltabilirsin diyenler olabilir . Böyle bir bilgi verdikten sonra . Bu yönteminde yanlış olduğunu ve profosyonel bir alarm sistemi kurulumcusuna yakışmayacağını belirtmek zorundadırlar. Bu tip yöntemler zon çoğaltmaz uç birim çoğaltır ve seni ileriki günlerde olmadık sıkıntılara sokar. Unutma.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar elimde dsc 1616 alarm paneli 1 keypad 1 siren 2 pır dedektör var.İnternette en anlaşılır alttaki şemayı buldum ama bir pır bağlantısını göstermiş ben ikinci pırı eklemek istesem şemada ne gibi değişiklik olur veya 2 pırlı şema nereden bulabilirm ?
 
Merhaba
İkinci pırıln enerjisini birinci pırla aynı klemensten alabilirsin. İkinci pırın NC sini panelin z2 kalemensine COM unda birinci pırın bağlandığı klemense bağlayabilirsin. Bu işlemler sonrası programlama menüsünden zone 2 aktifleştirdiğinde pır çalışmaya başlayacaktır. Ayrıca pır için direnç kullanmasanda olur bunun için de programlamadan dirençsiz bağlantıyı aktif hale getirmek gerekli kısa kurulum programı nette mevcut.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,859
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst