Dp 7 Panel $551 AS address 2 not possible. #2 hatası

uzeyir66

Üye
Katılım
20 Ara 2012
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
41
Herkese iyi çalışmalar,

Sorunum tam olarak bizim bi akrabamızın Bilgisayarlı Şerit bileme makinesi var siemens op 7 -dp paneli var cihaz "$551 AS address 2 not possible. #2" hatası veriyor. cihaz 99 yılında satın alındı. İnternet araştırması sonucu cihazın yazılımında hata oluştuğunu öğrendim.

Fabrikaya zor bela ulaştık fabrika başta yazılımı vermek istemedi. Sonra bir dosya gönderdi bunlarda sanırız programın kaynak kodları .

Zor bela bilgisayarın rs232 data kablosunu yaptım. Prosave yükledim örnek cihazın içindeki yazılımı indirip geri yükledim. başarılı bir şekilde sorunsuz aldı ve geri gönderdi.

Sanırsam bize programın kaynak kodlarını gönderdi. Sizlerden ricam bunu prosave programından direk makineye nasıl kodları gönderirim.

İnanın çok acil yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Not : Eğer bir başka yolla oluyorsa yol gösterebilirmisiniz.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
makine üzerindeki ares 232 kabloyu 2 ucunuda kontrol ettim dirençleri ölçtüm
 
Son düzenleme:
Kimse yardım etmedi fakat sorunu çözdüm bu hatanın nedeni %100 haberleşme kablosunun tam oturmamasında fakat bizim sorunumuz kabloda değil plc'ye oturan socket dişi yuvasındanmış onu değiştirdik ve sorun çözüldü.


Herkese iyi çalışmalar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,254
Kullanıcılar
449,841
Son üye
nazoyata

Yeni konular

Geri
Üst