Dop ekran acil yardımm

Enes03

Üye
Katılım
2 Ocak 2017
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
28
Benim yapmak istediğim ekrandan sayıcıya değer girmek bunu 4 şekilde yapacam yani bir sayfada 4 seçenek olacak 1 seçeneğe misal 15 yazacam 2. Seçeğe 45 yazacam değerler aynı kalacak hangisini aktif edersem o değer olacak dcnt251 de bu şekilde sistem calışması olacak kullanan operatör parçadan 45 cm alacak 1 seçeneği aktif edecek 15 cm alacak değer gir elementiyle vakit kaybı olmayacak parçanın şekline. Göre de bu değerleri değiştirecek bu nasıl yapılabilir ???
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Slm 1. Ve en basit olani şöyle. Bir yükle butonu koyarsınız ve Mw alanini sayicinin preset value sine move edersiniz.
2. Si yerine ve kisisine gore zor ama sorunsuz ve garanti cozum olan Reçete oluşturursunuz panelinizde hazir olarak vardir siz sadece adreslendirisiniz.
 
Ben amatör yazılımcıyım açıklayarak yazabilir misiniz şimdiden teşekkürler ederim
 
Slm Bir video oluşturdum detaya fazla girmeden en basit yolu böyle olacaktır. hmı tarafında atıyorum 4 register alanı oluşturdunuz. her alanın yanına bir buton ekleyerek o butonlarla ilgili register alanını move edersiniz sayıcının preset değerine direkt yazarsınız. videoda simülatörde ayrıntılı anlattım. Kolay gelsin.

 

Forum istatistikleri

Konular
127,969
Mesajlar
913,975
Kullanıcılar
449,614
Son üye
Canipk

Yeni konular

Geri
Üst