Dondurma Kamyonu Arızası.

psk07

Üye
Katılım
24 Eyl 2010
Mesajlar
3
Puanları
1
arkadslar dondurma kamyonu uzerınde 5 beygır dorın komresr var - 35 calısıyo kapasıtesı 8kg daha 5 kg da yuksek basınc arızası verıyo emme basıncı 1 bar da sabıt kalıyo expesıon ayarıyla oynuyorum ancak vakup basıncı degısmıyor neden olabılr?
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
dıreyer terleme yapıyomu birbak dıreyer yada expeşın vaf tıkalı ineisi bozuk olabilir.
 
exp.tıkalı olabilir exp ayarlarını değiştirdiğin zaman reaksiyon olarak alçalma ya da yükselme olması gerekiyor olmazsa burdan başlayabilirsin tabii cihaza da bakmak gerekir cihaz yeni cihazdır seçim hatası yapmışlardır kondanser küçük kalailir
 
daha açıklama olur ise.yani cihaz içeri dcsi kaç derece.gaz cinsi ne.ekispeyşini tekar ayarlıyalım.hangi hava şartlarında yani dış. dicital termostatı nizami ayarlıyalım eritmeye bakalım.kondanserin eni boyu genişliği evapın.e.b.genişliğini.basma ve kondanser çıkışını.ve vana tipi filitresi boru çapını.kaçtanerezistans olduğunu.
 
sevgili arkadaşım expeyşın memesini büyüt birde drayer yönüne bak ve kondanser fanıda çalışmıyo olabilir
 

Forum istatistikleri

Konular
128,171
Mesajlar
915,625
Kullanıcılar
449,935
Son üye
mehmetenessunger

Yeni konular

Geri
Üst