Dokunmatik ekranın görüntüsü gelmiyor.

Egondem

Üye
Katılım
1 Ara 2017
Mesajlar
22
Puanları
1
Yaş
33
Merhabalar.
Enjeksiyon makinesinin hafta sonları ana şalterden beslemesini kesiyorum. Pazartesi günü açtığımda dokunmatik ekranın görüntüsü gelmiyor. Endüstriyel PC den dokunmatige dvi kablosu ile görüntü taşınıyor. Dokunmatik beslemesi 24 volt ve voltaj ve kabloda problem yok. Aradan 3-4 saat geçtikten sonra görüntü geliyor. Dokunmatik beslemesini çıkarıp takmaya çalıştığımda sokette küçük bir ark oluyor, dokunmatik üzerindeki tuşların ışıkları anlık yanıp sönüyor. Görüntü gelmiyor. PC yi resetliyorum, dvi kablosunda temassizlik olup olmadigina bakıyorum , bir problem görülmüyor. Arada bir beslemeyi kesip tekrar veriyorum görüntünü yine gelmiyor, bazen şans eseri geliyor.
Ark yapması normal mi?
PC çıkışına normal monitör baglasam görüntü alabilir miyim?
Sizce problem nedir?
Dokunmatik
Pc
Sorunu buldum. Teşekkürler
 
Son düzenleme:
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
soğuktan olabilir, iş yerimizin depolarındaki bil. monitörleride sabahları çalıştıramıyorum, ocak önünde yarım saat ısıtınca çalışıyor.
hmi ekranın marka modeli nedir?
 
Sorunu buldum sanırım yarın deneyeceğim. Güç kaynağını değiştireceğim
Sorun hâlâ devam ediyor. Bilgisayar harddiski görmüyor
 
Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,939
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst