Doğru Motor Seçimi

FuryRS

Üye
Katılım
3 Haz 2018
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
22
Herkese iyi forumlar dilerim. Son zamanlarda yapmaya çalıştığım robotun mekanik aksamına öyle çok dalmışım ki gövde bittikten sonra gövdenin ağırlığını hesaba katmayı unuttum. Şimdi sorunum robotun ağırlığı. Gövde yaklaşık 3-4 kilo. 4 Adet Sacla etrafı kapatılmış durumda. Ancak buna uygun bir motor ve doğal olarak motor sürücü bulamadım. En azından türkiyede. Bu konuda yapabileceğim iki şey var. Ya robotun metal kısmını yeniden yapıcam. Bunun içinde detaylar aşağıda. Ya da buna uygun motor alıcam.

Buna uygun motor ya da çevresi için kullanabileceğim güzel uygun bir malzeme ve kalınlık söyleyebilir misiniz? Aşağıda robotun mekanik aksamının resmi var.
NDEAm5.jpg
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.

Forum istatistikleri

Konular
128,169
Mesajlar
915,618
Kullanıcılar
449,933
Son üye
selcukbatman54

Yeni konular

Geri
Üst