Doğal Gaz Kazanı Alev Rengi

dupisk

Profesyonel Üye
Katılım
27 Eyl 2007
Mesajlar
918
Puanları
338
Yaş
39
arkadaşlar doğal gaz kazanı alev rengi nasıl olmalı baca sıcaklığı en fazla ne kadar olmalı
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Merhaba Baca sıcaklığı sanırım 140- 160 derece arasında olmalı baca sıcaklığından kasıt bacadan çıkan direkt egzost gazının sıcaklığından bahsediyoruz. Alev rengi ise alevin başladığı yerden mavi sonlara doğru maviden sarıya dönüşmüş olmalı.
 
Alev rengi konusunda haklısınız fakat kazan tipini belirtip ekonomizer var ise bilgi veriniz çünkü bunlar kazan baca çıkış sıcaklığını önemli ölçüde etkiler.
 
Alev rengi maviye yakın olmalı fakat bunun gözle yapılması uygun değildir.Verimli yanma için baca gazı analizörü kullanılmalıdır.
 
Baca gazlarının ölçümünü yapan firmalar mevcut.Kazanın veriminide öğrenmiş olursunuz.
 
Alev rengi kazan tam yüke girdikçe maviye doğru renk alır.baca gazı sıcaklığı sistemde kullandığınız basınca göre değişir.mesela 10 bar buhar basıncında bacadan çıkan gaz sıcaklığı 215-230 derece seviyelerindedir.eğer ekonomizeriniz var ise bu sıcaklık 120-135 derecelere kadar düşebilir.buda doğalgazda enerji tasarrufu yapmanızı sağlayacaktır.
 
sorular antika detay yok değerli arkadaşlar cevap vermeye çalışıyor kazan ne kazanı sıcak su kızgın su buhar kazanı kızgın yağ beli değil her kazan firması kazan verimini yazar birde bunları ölçmek için cihazlar vardır biraz dersine çalış bana göre brülörün alev rengi acı badem rengi olmalı

detaylı bilgi için
www.soğutmagazları.com
www.alsersogutma.com
[email protected]
[email protected]
 

Forum istatistikleri

Konular
127,951
Mesajlar
913,870
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst