Diploma kiralama

Diploma kiralamak olayı -bilmiyorum gercekte yapılıyor mudur- bana pek gercekçi gelmedi sebebi ise teknikerliğin zaten piyasada oldukça bol bulunabilen bir meslek olması hani piyasada mezunu az olan ve firmalar için vazgeçilmez meslekler olsa bir ihtimal ama piyasa da yeterince bol olan (maalesef ki bunlara işsiz teknikerler de dahildir) bir meslek için işyerlerinin bu yolu deneyeceklerini zannetmiyorum onun yerine zaten bir ilan verse haddinden fazla bir talep alacaktır hemde diplomayla beraber diploma sahibini de calıştırarak yine de bunlar benim şahsi fikrim iş hayatında teknikerler için diploma kiralama olayının yapılıp yapılmadıgı hakkında fikrim yok.
 
arkadaş merhabalar
inanın sise ancak şu kadar bilgi verebilirim ki ben e.m.l mesunu elektrik ustalık belgesi ve elektrik usta öğretici belgesine sağibim . ilk etaplarda dukkan acmayı düşüm ancak piyasa şuan buna uygun değil ve şuan bir holding de tekniker sıfatında çalışıyor çizim yapıyorum yani diyeceğim . bu aralar küçük esnafa ekmek yok burumdan dolayı iyi bir yerlere bilgin varsa eğer kapak atıp daru zamanı beklemek ve o zaman kazanmak yoksa kira işi fala boş iş. şuan e.mühendislerinin bile dip. para vermiyorlar bizin belgelere mi vrecekler haklı değilmiğim ama :=))))
 
Vermiş Olduğunuz Yorumlar İçin Teşekkürler , Zaten Niyetim yokk vazgeçtim olmasada zaten şu piyasa dalgalanmalarında zor iş.. Saygılarla
 
Arkadasın ndedıgıne katılıyorum ezacılık okusaydın o zaman kırayabılırıdn
 
şimd değerli arkadaşlar herkes diploma kiralamaya karşı olumsuz şeyler yazmış lar tabiri caizse ateş püskürmüşler ama o işsizlik çaresizlik parasızlık varya adama her işi yaptırır.
ben elektrik-elektronik teknisyeniyim işyeri açma + usta öğretici belgem var uygun bir iş bulamadığım için bende bu belgemi kiraya vermek istiyorum. Şimdi bazıları eczacılık okusaydın felan demişler ama alakası yoktur. babamın bir arkadaşının gelini inşaat mühendisi doğum yaptığı için çalışamıyor diplomasını kiraya vermiş ayrıca gecen gün gazete de iş ilanlarına bakarken birisi ilan vermiş bayan kuaförü ustalık belgesi kiraya verilir diye .
 

Forum istatistikleri

Konular
128,148
Mesajlar
915,463
Kullanıcılar
449,888
Son üye
kalemx

Yeni konular

Geri
Üst