DIN rayı sonlandırma ve boşlukları kapakla kapatma

Sayaç okuyucu neden sayaç panomun kapağını açsın ki? Şeffaf zaten sayaç içine konunca gözüküyor ve kapak açılmadan okunabiliyor.
kötü bir yorum olabilir, bu kadar mükemmeliyitçiliğin karşılığı nedir? kabloların gönünmemesi mi? yoksa aradaki boşluğun görünmemesi mi? peki kime ne faydası olacak? sağlıklı güvenilir olması daha garanti değil mi? hani bunlar benim deli düşüncelerim. hizmet verdiğim insanlar"hiç bir kablo görünmesin" diyeni çok gördüm. ama görmediğim hiç bir şeyin güvenilir olmadığını insanlara nasıl anlatabilirim? burada ben gıcık olan kişi oluyorum.
Çünkü ben mükemmeliyetçi bir mühendisim. Evimin yukarda paylaştığım vaziyet planını ben hayal edip çizdim mimara verdim. Mimar resmi çizimleri yapıp inşaat ruhsatını aldı. Yine elektrik konusunuda ben tasarladım. Burası çift katlı hafif çelik bir ev olacak. Isı pompasından bahçe aydınlatmasına kadar her şey planlandı. O duvarın içinden pimaşlardan geçerek ek odalara giriş yapacağım. Bugün çok lüks sitelerde bile müteahhitler bu ek odaları koymuyorlar. 5 adet ek oda olacak her birinin yerini planladım ve elektrik mühendisine danışarak onay aldım. Yani her mm2 bu villanın planlandı. Benim imzamı taşıyacaksa kusursuza yakın olmalıdır. Ben iyi bir mühendisim. Hayal eder ve yaparım.
 
Son düzenleme:
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Sayaç okuyucu neden sayaç panomun kapağını açsın ki? Şeffaf zaten sayaç içine konunca gözüküyor ve kapak açılmadan okunabiliyor.

Benim bildiğim optik port ile okunuyor .
Alğılama mesafesi ? ve
Plastik şeffaf kapak üzerinden alğılayıp okunuyorsa sorun yok .

Jeneratörde kulllanma durumu ? Jeneratör Ruhsatı ve onayı !!!

https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/jeneratörde-transfer-panosunun-sayaçtan-sonra-bağlanması.125620

 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,165
Mesajlar
915,611
Kullanıcılar
449,931
Son üye
mecuxell

Yeni konular

Geri
Üst