Digiturk kalitesinde uydu alıcı önerisi

Mehmetf

Bölüm Yöneticisi
Yönetici
Bölüm Yöneticisi
Katılım
17 Ara 2006
Mesajlar
558
Puanları
6
Yaş
40
Selammun Aleykum,
Digiturk kullanıyorum. max. 300 tl'ye kadar limit ile HD recaiver almak istiyorum. İnternete girebilen, Kanal geçişleri hızlı ve HD olan önerebileceğiniz recaiver varmı?
 
Daha önce bir çok uydu alıcı kullandım uydu alıcıdan internette dolaşmak pek verimli olmuyor.

yazılım ve uygulama esnekliği bakımından android tabanlı uydu alıcıları araştırmanı öneririm.
 
Öneri olarak verebileceğiniz marka model varmıdır?
 
android uydu alıcısında atlanta markasından uzak durmanı tavsiye ederim daha önce smart G4 modelini kullandım berbat cihazlar. SPYbox markasını araştır fakat 300 liralık bütçeni aşar
 
Uydu dan internet e girilebiliyor mu?Bunun ücret i ne kadar? Aboneliği nasıl oluyor? Fiyatı normal internet e göre nasıl?
 
Uydu dan internet e girilebiliyor mu?Bunun ücret i ne kadar? Aboneliği nasıl oluyor? Fiyatı normal internet e göre nasıl?
Uydu alıcı üzerinden evinizdeki mevcut internet bağlantısını kullanarak web tarayıcı ile internette dolaşabiliyorsunuz.

bildiğim kadarıyla uydu alıcılar uydu internet bağlantısı kuramıyor, uydu internet için özel çanak anten ve modem gerekiyor.
 
Aleyküm Selam,
Benim tavsiyem alacağın uydu alıcısı şayet android gibi bir evrensel işletim sistemine sahip değilse içerisinde (youtube, facebook, haber, vb) uygulamaları var diye sen sen ol tercih etme. Sebebi ise sırf işe yaramayan cihazları işe yararmış gibi göstermek için ilanı süsleme adına eklenmiş uygulamalardır bunlar. Ya açılırken hata verirler yada açılırlar 2 satır birşey okuyacak yada 10sn birşey izleyeceksindir sabrını sınar alıp alacağına pişman ederler. Yani uzun lafın kısası şayet android alıyorsan en az 2gb ram li birşey, normal alıyorsanda sadece uydu özelliği olan boş bir cihaz al. Birine 300 - 400 lira para verir hakkını alırsın diğerine ise o işe yaramayan uygulamalar var diye fazladan para vermez cebini yakmazsın. @MuraTh 'ında söylediği gibi hem android hemde tuner özelliği olan cihazlarda var ama onlar (kaliteli bilindik markaları) 500 lira üzerinde. O fiyatada bence değmez, az daha ekler gider uydu alıcılı tv alırsın.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,527
Kullanıcılar
449,904
Son üye
teknikbilimlers31

Yeni konular

Geri
Üst