Dialux Programına hakim olanlar yardım lütfen.

Türkçe kullanım klavuzu;

Dialux Türkçe Kullanım Kılavuzu yardımcı olacaktır.


Dialux Türkçe Kullanım Kılavuzu.rar 25MB
https://yadi.sk/d/gz5Vc9WIh3U3z
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
dialüxte bulunmayan bir marka kullanmak istiyorsak bunu nasıl yapabiliriz acaba ? örneğin ben philips değil bir başka marka led kullanacağım ki öyle bir problememi var şuan başka markada plu-in yok ... nasıl hesaplamayı yapabilirz bu programda?
 
Eğer plug-in yoksa firmanın eulum dat dosyalarını istemelisin. Aksi taktirde bu hesapları yapamazsın. Her firmanın armatür verimlilikleri farklıdır, bununla beraber her armatürün de verimlikleri farklıdır. Dialux'te verilmeyen, ya da doğruluğu bir kuruluş tarafından ispatlanmamış verileri kullanmak da çok sağlıklı değildir.
 
Merhabalar, Siteco'nun plug-in dosyasını yükledim fakat katalogtan armatür seçip projeme aktaramıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
 
Merhabalar, Siteco'nun plug-in dosyasını yükledim fakat katalogtan armatür seçip projeme aktaramıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Armatür eklemek için önce bir oda oluşturup, sol altta bulunan ışıklık seçimi ekranına gelmeli ve oradaki kataloglardan kullanmak istediğine çift tıklayıp, kullanacağın armatürü bulduktan sonra kullan (use) a tıklamalısın. Eğer bu şekilde yapmana rağmen sorun varsa hangi aşamada problem yaşadığını belirtirsen yardımcı olmaya çalışırım.
 
Dialuxu kullanma klavuzunu ingilizcesini kullanarak öğrendim. Projelendirdim teslim ettim. Okul ödevim de vardı sınıfta eğitimini de verdim sormak istediklerinizi cevaplamaya çalışırım. Gayet güzel bir program.
 
arkadaşlar dialux programını öğrenmek istiyorum görsel anlatımı varmıdır yardımcı olabilirmisiniz....!!!!
 
kendi resmi sitesinde klavuzu olması lazım araştırdınmı
 
dialux'e bağlı kalınmadan kullanılabilecek dış aydınlatma hesabıyla ilgili elinde doküman olan var mı?
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,525
Kullanıcılar
449,903
Son üye
furoz6868

Yeni konular

Geri
Üst