Dialüx ile Dış Aydınlatma

kral23

Üye
Katılım
9 Nis 2007
Mesajlar
229
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar dialüx ile dış aydınlatma tasarımında kullanan arkadaş bilgilerini bizimle paylaşırsa çok sevinirim. saygılarımla.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Ben kullandım dostum ne tür bişey istiyorsun yardımcı olabilirim belki.
 
Proje yok daha önceki işimde çalışmıştım.Sorularınız varsa yardımcı olabilirim.
 
dostum ben dialüx iç aydınlatmada asistanını kullanarak bana uygun armatürlerin yerini seçtirebiliyorum. benim problemim dialüx ile dış aydınlatmada böyle bir asistan kullanarak direk boyunda ve direkler arasında bana bir yol gösterme yapıp yapamadığı
 
mrb metin bey,ben futbol sahası aydınlatması yapacam dıalüx programında bu konuda bilginiz varmı nasıl yapablrm programda
 
mrb metin bey,ben futbol sahası aydınlatması yapacam dıalüx programında bu konuda bilginiz varmı nasıl yapablrm programda
dostum dialüx saha aydınlatmaları için çok güzel bir program. bende yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum. ekle - spor tesisleri - dediğinde direk spor salonu geliyor.
 
Merhaba dostum açıklamaya çalışayım. İlk önce proje seçicisinden dış alanı seçeceksin(burda üç seçenek var iç alan dış alan ve asistan diye yanlış hatırlamıyorsam) Daha sonra yönlendirmelere bakarak sahanın ölçülerini girmeni isteyecek senden ve ışık seçiminde tavsiyem philips aydınlatma database ni indir ordan outdoor aydınlatmalardan kullanmak istediğin aydınlatma armatürünü seç. Alanda istediğin lux seviyesinin girişini yapacaksın o aydınlatma hesabına başlayacak. Daha sonra aydınlatmaları ihtiyacın doğrultusunda istediğin gibi şekillendirip tekrar hesaplama yaptırabilirsin.
 
Dialux'u üç günde kaptım. Tabi tamamıyla öğrenemeyiz :) Dış aydınlatma kavşak yol aydınlatma hesapları armatür seçimi plug-in lerle çalışması gayet zevkli. ilk projemi bitirmek üzereyim, 1 haftada da iç aydınlatmayi bitirdik mi olduk Dialuxçü :)
 
Arkadaşlar ben de dailux programını yeni kullanmaya başladım.kolayca öğrenebilir miyim sizce? bana önerebileceğiniz bir site veya yol var mıdır?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,889
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst