Dgs ile mühendisliğe geçiş

Aynen öyle, sınavı kazanıp okula başlayana kadar 3 tane değişiklik yapılmıştı yasada :)
 
Üniversiteye göre başlayacağın sınıf değişiyor. Bölümdeki hocaların insiyatifine kalmış bir durumdur. Hangi üniversiteyi düşünüyorsun?
 
yaptıgım araştırmada harran üniv 2. ögretim elektrik mühendisliği görünmüyor makina mühendisliği var puanıda düşük çalışsam alırım o puanı da bilmiyorum kararsız kaldım çok mu ters makina ila elektrik sizce ters mi
 
lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var
 
Makina ile elektrik ters değil ikiside birbirinin ayrılmaz parçasıdır.Asıl mesele senin hangi mesleği sevdiğin ve yapabileceğine inandığındır.
 
Ben DGS ile mühendisliğe geçiş daha zor diye biliyorum.Bir diğer olumsuz yanı ise direk 3 ten başlayamıyorsunuz uyuşmayan veya geldiğiniz yerde almadığınız dersleri de vermeniz gerekiyor.Bu durumlara göre sınava baştan girip 2. öğretimi yazmak bana daha mantıklı geliyor.
 
Valla kardeş her gün yasa ve yönetmelikler değişiyor işin uzmanları bile yetişemiyor bu işe .Allah hayır etsin ne diyelim.
Sayın ustam hem çalışıp hem mühendislik okumak bazen devamsizlik yaparak bölüm bitirilebilirmi mühendislik çok zor yapamazsin diyorlar sayın yaşlıuzmanın değerli yorumlarımıda bekliyorum
 
Devamsızlık konusu hocanın insiyatifine kalmış.Çalışanlara biraz tölerans gösterebilir.Tabi dediğim gibi hocadan hocaya değişiyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,581
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Geri
Üst