Devre analiz Thevenin,Norton teoremi soruları

Katılım
18 May 2020
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
32
merhaba arkadaşlar devre çalışıyorum da bu sorular biraz zor geldi rica etsem müsait olan bakabilir mi ? kaynak sayısı çok olunca kafam karıştı çözemedm
devre.pdf.png
 
arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz muhtemelen sınav sorularıda bu tarz olacaktır müsait olan bizahmet bakabilirmi
 
kimse yok mu ? beyler lütfen sorulr anlayan varsa rica ediyorum...

demekki thevenin ve norton herkesin baş belasıymış nasıl hal edecem bilmiyorum Allah yardımcımız olsun :))
 
tevenin norton çözümlerini okulda yaptık bitti gitti. gerçek hayatta artık similasyon programları var. artık onlar yapıyor.
 
tevenin norton çözümlerini okulda yaptık bitti gitti. gerçek hayatta artık similasyon programları var. artık onlar yapıyor.
evet haklısınız ama maalesef henüz o aşamaya gelemedim malum sınavlarda biraz zorlanıyorum hocada bunun gibi sorular soracak:)
 
azda olsa hala umudum var hadi hayırlısı:)
 
Hazıra beklemeyin forumda arama yapın arama kutusunu kullanın.
 
Google a thevenin ve norton teoremi yazsanız insanın ömrünün okumakla yetmeyeceği kadar doküman, video , bilgi ve örnek çıkıyor. Biz zamanında hoca derste iki soru çözecek, kitapta da iki örnek olacak . Bütün bunlardan konu anlamaya çalışırdık.
Bütün gençler korona yüzünden evde . Oğlanların kız pesinde fink atacak, kızlarında bu yüzden boyalı bardak gibi süslenmesine ayiracaklari hiç zamanı ve imkânı yok . Oturup sabahtan akşama kadar bu dokümanları okusanız bu dersin eğitimini verecek kadar pişersiniz.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,307
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst